TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Extend paravánok, homloklapok, ülőfelületek szövetválasztéka

Az Extend irodabútor asztali paravánok, homloklapok, ülőfelületek kárpitválasztéka

 

 

Az Extend irodabútor család sokféle kiegészítő elemmel rendelkezik. Ezek között jópár olyan elemet is találunk, amik kárpitozhatóak. Így ezeket hozzá lehet igazítani az enteriőr színvilágához, vagy az irodában lévő székek kárpitozásával is. Ha az Extend irodabútorok mellett tőlünk rendel irodaszéket, tárgyalószéket is, akkor ezek természetesen színazonosak lesznek.

A kárpitozható elemek lehetnek az asztalok csatlakozó paravánok, az asztallap alatti takaróelemek, homloklapok, illetve a kiegészítő elemek ülőfelülete is.

A szövetválaszték, kárpitválaszték nagyobb méretben történő megtekintéséhez kattintson IDE, vagy a képre.

 

 

 

 

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is. Miért javasoljuk, hogy személyesen ismerkedjen meg velünk, és tapasztalja meg irodabútoraink minőségét? Mert biztosan meg fog győződni szakértelmünkről, illetve a vénusz irodabútor és az extend irodabútor családok igazi minőségéről, nívósságáról.


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu