TOP termékek

Irodabútor és egyedi bútor referenciáink

Megbízható, korrekt irodabútoros megoldásokat kínálunk Önnek már több mint 20 éve.

 

Vénusz Irodabútor Studió - Referenciánk, jelentősebb munkáink bemutatásaBizonyára Önnek is fontos, hogy olyan partnerekkel dolgozzon együtt, akikben megbízhat, és akik határidőre szállítanak. Akik azt szállítják, mint ami az ajánlatban szerepel. És természetesen fillérre pontosan annyiért, mint amennyiért elvállalták.

Társaságunk megalapításától kezdődően kiemelt figyelmet fordít arra, hogy vásárlóit a legmagassabb színvonalon szolgálja ki. Ezért sokat is teszünk. A jelentős irodabútor raktárkészlet biztosítja a rövid szállítási határidőket. Irodaszék alkatrészekből többszáz darabos készletet tartunk, így a garanciális idő után is tudjuk a székeket javítani, karbantartani. Szakképzett kollégáink válllaják az irodabútorok szállítását, szerelését, így elkerüljük a szállítási sérüléseket.

Éppen ezért egyre több Partnerünk választja folyamatosan megbízható szolgáltatásainkat. Sok elégedett irodabútor és irodaszék vásárlónk az interneten keresztül ismerte meg irodabútorainkat, székeinket, szolgáltatásainkat. És az interneten keresztül történt a megrendelés teljes bonyolítása is.

Humanswot-egyedi-butorok

Tárgyalóasztal a vénusz irodabútortól

Egyedi

Üveges szekrény - Vénusz irodabútor

Rendezvény székek, színházi székek