TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

FL8 fémlábas Extend tárgyalóasztalok képgaléria

Különleges, nem szokványos fémlábas asztalcsaládot keres? Akkor erre tökéletes megoldás lehet ez a szerkezet. Bár ennek a lábszerkezetnek viszonylag kevés asztaleleme létezik, ugyanakkor igazán különleges hatást érhet el vele irodájában, tárgyalójában. Bár az FL8 fémláb csak fekete színben rendelhető, azonban az asztallap a teljes Extend színválasztékból választható.

Az Extend FL8 design lábszerkezettel elérhető asztalok, tárgyalóasztalok teljes választékát megtalálja webáruházunkban. Itt megismerheti a rendelhető méreteket, valamint az aktuális árakat is.

Az FL8 fémlábas asztalok, tárgyalók webáruháza >>

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is.


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu