Corner fémlábas íróasztalok bemutatása

Corner fámlábas irodabútorok részletes bemutatása

A  modern, minimalista irányzat felé kacsintgató Corner fém lábszerkezet igazán könnyed, légies és modern jelleget kölcsönöz az irodáknak. A porszórt alumínium színezetű lábakat az asztallap alatt fémgerendák kötik össze, így a látszatra egyszerű lábszerkezet is masszív szerkezetet eredményez.

A Corner fémlábas asztalok készülnek, egyenes, íves és "L" alakú kivitelben is, így sokféle kombináció alakítható ki belőlük. Ezekhez a fémlábas íróasztalokhoz, számítógépes munkahelyekhez jól illeszkednek a standard fiókos konténerek, így kényelmes irodai környezet alakítható ki belőlük. A fémlábas Corner asztalok teljes kínálatát, méreteit és aktuális árait megtalálja az oldalunk webáruház részében.

Corner fémlábas asztalok teljes választéka >>

Corner fémlábas íróasztalok képgaléria 

Szeretnénk Önnek részletesen is bemutatni a Corner fémlábas íróasztalokat. Ezért készítettünk Önnek egy képgalériát, ahol pár gyakori asztalösszeállítást szeretnénk bemutatuni. Ennek segítségével könnyebben el tudja dönteni, hogy ezek a fémlábas íróasztalok hogyan mutatnának az Ön irodájában.

Corner fémlábas íróasztalok képgaléria >>

Corner fémlábas íróasztalok szekrényei

Az asztalokhoz tökéletesen illeszkednek a Vénusz irodabútorok irattároló szekrénye is, hiszen mind anyagukban, mind színükben és természetesen stílusukban is megegyeznek. Ezek között a szekrények között talál ajtós, üvegajtós, tolóajtós, redőnyös, és nyitott változatokat, valamint többféle magasságú és szélességű szekrény elemet is. A Corner fémlábas íróasztalokhoz illeszkedő szekrények teljes választékát, méreteit és aktuális árait megtalálja a webáruházunkban.

Irattároló szekrények teljes választéka >>

Irodabútor Studiónk Ügyfélszolgálata

Kérdése van a Corner fémlábas irodabútorokkal, vagy a szállítási, fizetési móddal kapcsolatban? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

net-plaza.hu