TOP termékek

Corner fémlábas íróasztalok bemutatása

A  modern, minimalista irányzat felé kacsintgató Corner fém lábszerkezet igazán könnyed, légies és modern jelleget kölcsönöz az irodáknak. A porszórt alumínium színezetű lábakat az asztallap alatt fémgerendák kötik össze, így a látszatra egyszerű lábszerkezet is masszív szerkezetet eredményez.

A Corner fémlábas asztalok készülnek, egyenes, íves és "L" alakú kivitelben is, így sokféle kombináció alakítható ki belőlük. Ezekhez a fémlábas íróasztalokhoz, számítógépes munkahelyekhez jól illeszkednek a standard fiókos konténerek, így kényelmes irodai környezet alakítható ki belőlük. A fémlábas Corner asztalok teljes kínálatát, méreteit és aktuális árait megtalálja az oldalunk webáruház részében.

CORNER fémlábas asztalok műszaki bemutatása

Corner fémlábas asztalok, munkaasztalok, tárgyalóasztalok részletes bemutatásaAz asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű él léccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak porszórt-festett alumínium színezetűek.

A fémgerenda a lábakhoz metrikus csavarok segítségével kapcsolódik, melyek rögzítése imbuszkulccsal történik. Az asztallap és a fémlábak, fémgerendák között 10 mm magas távtartó gyűrűk helyezkednek el. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki.

Corner fémlábas asztalok teljes választéka >>

Corner fémlábas íróasztalok képgaléria 

Corner fémlábas asztalok részeletes bemuatatása, ismertetése

Szeretnénk Önnek részletesen is bemutatni a Corner fémlábas íróasztalokat. Ezért készítettünk Önnek egy képgalériát, ahol pár gyakori asztalösszeállítást szeretnénk bemutatuni. Ennek segítségével könnyebben el tudja dönteni, hogy ezek a fémlábas íróasztalok hogyan mutatnának az Ön irodájában.

Corner fémlábas íróasztalok képgaléria >>

Corner fémlábas íróasztalok szekrényei

CORNER fámlábas irodai asztalok választéka és kiegészítő bútorelemei

Az asztalokhoz tökéletesen illeszkednek a Vénusz irodabútorok irattároló szekrénye is, hiszen mind anyagukban, mind színükben és természetesen stílusukban is megegyeznek. Ezek között a szekrények között talál ajtós, üvegajtós, tolóajtós, redőnyös, és nyitott változatokat, valamint többféle magasságú és szélességű szekrény elemet is. A Corner fémlábas íróasztalokhoz illeszkedő szekrények teljes választékát, méreteit és aktuális árait megtalálja a webáruházunkban.

Irattároló szekrények teljes választéka >>

Irodabútor Studiónk Ügyfélszolgálata

Kérdése van a Corner fémlábas irodabútorokkal, vagy a szállítási, fizetési móddal kapcsolatban? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.