TOP termékek

FL7 állítható magasságú Extend asztalok képgaléria

Az FL7 lábszerkezet egy hagyományos megjelenésű, masszív asztalláb szerkezet. Azonban a stabil kialakításon túl, egy jelentős előnnyek is bír: a magassága állítható! Így könnyedén kialakítható vele olyan munkamagasság, ami igazodik a felhasználó testméretéhez. Az asztalváz magassága manuálisan állítható 650-850 mm között (asztallp nélkül). A kívánt, kényelmes pozícióban pedig fixen rögzíthetjük a lábon található csavar segítségével. Bár az FL7 lábszerkezet csak fekete színben rendelhető, az asztallap szerencsére sokféle színből választható ki.

Az állítható magasságú FL7 lábszerkezettel készült asztalok, munkaasztalok teljes választékát megtekintheti webáruházunkban. Ráadásul itt a részletes leírás mellett méretekkel és mindig aktális árakkal várjuk.

Az FL7 állítható magasságú fémlábas asztalok webáruháza >>

 

Azonnali információkérés irodabútorral kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorral, vagy az Extend irodabútorral kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együtt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is. Miért javasoljuk, hogy személyesen ismerkedjen meg velünk, és tapasztalja meg irodabútoraink minőségét? Mert biztosan meg fog győződni szakértelmünkről, illetve a vénusz irodabútor és az extend irodabútor családok igazi minőségéről, nívósságáról.

 

A weboldalunkat olyan vízióval hoztuk létre, hogy minden fontos információt át tudjuk adni az érdeklődőinknek az általunk forgalmazott irodabútorainkról, viszont ettől függetlenül  sokan vannak (nálunk is) abból a személyiségtípusból, akik szeretnek vásárlás előtt meggyőződni a termék minőségéről afféle módon, hogy személyesen tekintik azt meg. Bár az irodabútor nem egy cipő vagy póló, amit fel kell próbálni, mégis ha valaki a legjobb ár/érték arányt keresi, illetve olyan minőségre vágyik íróasztal, irodabútor tekintetében, ami évekig/évtizedekig ellátja a munkáját, akkor nálunk megtekinthető, hogy valóban az elvárásainak megfelelnek e a termékeink.

 

Kontakt és további információt az alábbi elérhetőségeken kaphat:


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu