TOP termékek

Az Extend irodabútor család FL-1 fémlábas asztalok részletes bemutatása

Extend irodabútorok FL1 fémlábas munkaasztalokkal

 

Könnyed megjelenésű, elegáns és strababíró fémlábas íróasztalt keres? Erre tökéletes megoldás az FL-1 fémlábbal szerelt íróasztalok nagy elemválasztéka. Az asztalok között talál hagyományos megjelenésű munkaasztalokat, "L" alakú számítógépes munkahelyeket, de természetesen tárgyalóasztalokat is.

Ezekhez az asztalokhoz természetesen konténerek, irattároló szekrények, egyéb kiegészítők is tartoznak.

A fémlábak világosszürke és fehér színekben is rendelhetőek. Az asztalok merevségét a fémláb elemei közötti fém gerenda biztosítja, amely alkalmas a kábelek elvezetésére is. Az asztallábak végén szintezőcsavar található, így a padozat egyenetlensége esetén is biztosítható a billegésmentes használat. Az FL1 fémlábas asztalokhoz igény esetén homloklap is csatlakoztatható.

 

 

Az Extend FL1 fémlábas asztalok választéka

Extend FL-1 fémlábas asztalok képgalériája

Kíváncsi rá, hogyan néz ki az FL-1 fémlábbal berendezett iroda? Látogasson el képgalériánkba, ahol bemutatjuk Önnek az ilyen munkaasztalokkal berendezett irodát.

 

Extend irodabútorok FL-1 fémlábas asztalokkal képgaléria >>

 

Extend irodabútor katalógus

Egyszerűen megtekinthető és letölthető formában is szeretnénk Önnek bemutatni az Extend bútorcsaládot. Ehhez Önnek nem kell mást tennie, mint a lenti linkre kattintania.

 

Extend irodabútor katalógus letöltése >>

 

Extend FL-1 fémlábas asztalok elemválasztéka

Szeretné megismerni, hogy ezek a fémlábas asztalok, számítógpes asztalok, tárgyalóasztalok milyen méretben és formában készülnek? Kíváncsi az aktuális árukra is? Akkor nincs más dolga, mint webáruházunkban megtekinteni az aktuális kínálatunkat.

 

Extend FL-1 fémlábas asztalok választéka >>

Extend irodabútorok FL-1 fémlábas asztalokhoz

Ezeket a fémlábas asztalokat természetesen nem csak önmagukban ajánljuk. Tartoznak hozzájuk konténerek, irattároló szekrények, egyéb kiegészítők is. Ezekből szeretnénk pár elemet kiemelten is ajánlani Önnek.

 

Konténerek FL-1 fémlábas asztalokhoz >>

Irattároló szekrények FL-1 fémlábas asztalokhoz >>

Extend FL-1 fémlábas asztalok színválasztéka

Ezek a fémlábas asztalok a nagy méretválaszték, és formai kínálat mellett többféle színben is elérhetőek, így könnyedén meg tudja velük valósítani az elképzelését. A fémlábak már kétféle kivitelben, fehér színben (RAL 9010) és világosszürke színben (RAL 9006) is rendelhetőek. Az asztallapok pedig jelenleg 7 különféle színben is elérhetőek. 

Az FL-1 fémlábas asztalok színválasztéka >>

 

 

Extend FL-1 fémlábas asztalok termékismertető és műszaki leírás

FL1 fémlába termékismertetője és műszaki leírása

 

 

Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi a funkcionális igényeket. A méretvariációk segítségével optimálisan berendezhetők vele a különböző terű irodák. A fémlábak már kétféle kivitelben, fehér színben (RAL 9010) és világosszürke színben (RAL 9006) is rendelhetőek.

Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Lebegtetett hatást keltenek a lábszerkezet kialakítása miatt. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett alumínium vagy fehér színezetű, keresztmetszete téglalap alakú.

A lábakat szélességben állítható fém gerenda köti össze, ami alkalmas a kábelek elvezetésére is. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki.

 

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van az Extend FL-1 fémlábas íróasztalok, irodabútorok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.