Extend FL1 fémlábas íróasztalok képgaléria

FL1 fémlábbal szerelt irodai asztalok képgalériájaHa letisztult formavilágú fémlábas bútorokat keres, akkor az FL1 fémlábbal készült asztalcsalád az egyik legjobb választás. A 30 x 60 mm-es méretű, téglalap alakú asztallábakon szinte lebegnek a 28 mm vastag asztallapok. Ezt a lebegő hatást tovább erősíti az asztalváz és az asztallap közötti távtartó elem.

Bár az FL1 fémláb megjelenése légies, mégis masszív és erős, köszönhetően a lábszerkezeteket összekötő fém merevítő elemnek. Az az elem alulról teljes hosszában alátámasztja az asztallapot. De ezenkívül az elektromos csatlakozók, elosztók és kábelek kulturált elrendezésére is alkalmas.

A fém asztalláb használhatóságát tovább növeli a a lábakba szerelt csavaros talpak, így a padló egyenetlensége esetén sem fog billegni. És annak érdekében, hogy minél könnyebben illeszkedjen modern környezetbe, az FL1 fémláb RAL 9006 világosszürke és RAL 9010 fehér színben is választható.

Ha megtetszett ez a modern lábcsalád, és kíváncsi rá, milyen asztalok készülhetnek belőle, látogasson el webáruházunkba, ahol az összes asztalt megismerhet. Természetesen részletes bemutatással, méretekkel és aktuális árakkal.

Tovább a webáruházba >>

 

A képgalériában található FL1 fémlábas asztalok megtekintéséhez, kérjük kattintson a képre. Így nagyobb felbontásban is megtekintheti az irodabútor enteriőr fotókat.

Extend irodabútor íróasztalok FL1 fémlábbal 1
Extend irodabútor íróasztalok FL1 fémlábbal 1
Extend irodabútor íróasztalok FL1 fémlábbal 2
Extend irodabútor íróasztalok FL1 fémlábbal 2
Extend irodabútor íróasztalok FL1 fémlábbal 3
Extend irodabútor íróasztalok FL1 fémlábbal 3
Extend  FL1 fémláb szerkezete
Extend FL1 fémláb szerkezete
net-plaza.hu