TOP termékek

FL-6 állítható magasságú fémlábas asztalok bemutatása

Napjainkban egyre nagyobb az igény az állítható magasságú íróasztalokra. Gyorsabb elterjedését szinte csak az áruk korlátozza. Azonban a manuálisan állítható magasságú asztalok ára szerencsére már nem sokkal különbözik egy standard fémlábas asztalhoz képest. 

Nagy méretválasztékal és a változatos formai kialakítással készülnek az Extend irodabútor család FL6 fémlábas asztalai. A magasságuk 680-820 mm között állítható (a 28 mm vastag asztallap nélkül). Így mind hagyományos íróasztalokat, mind vezetői íróasztalokat, de tárgyalóasztalokat is találunk közöttük.

Állítható magasságú munkahelyek FL6 fémlábbal Állítható magasságú munkahelyek FL6 fémlábbal
Magasságban állítható asztal FL6 fémlábbal

FL-6 állítható fémlábhoz választható asztallap színek

 

Választható Extend asztallap színek

Annak érdekében, hogy meg tudja nézni, hogyan mutatna ez az állítható magasságú fémlábas asztal az irodájában, készítettünk egy képgalériát. Az alábbi linkre tekintve máris megtekintheti őket.

Az FL-6 mechanikus magasságállítású irodai asztalok képgalériája >>

Extend irodabútor FL6 állítható magasságú fémlábas asztalainak műszaki leírása


FL-6 állítható magasságú fémlábas íróasztalok bemutatásaAz asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi a funkcionális igényeket. A méretvariációk segítségével optimálisan berendezhetők vele a különböző terű irodák.

Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Lebegtetett hatást keltenek a lábszerkezet kialakítása miatt. Az asztalok 740 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka:porszórt-festett alumínium, fehér színezetű, keresztmetszete téglalap alakú. A láb magasságban állítható manuálisan, a lábon található csavar segítségével fixálható a kívánt pozícióban. 680 – 820 mm (asztallap nélkül) között változtatható az asztallap magassága. A lábakat fém gerenda köti össze, ami alkalmas a kábelek elvezetésére is. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az utólag felszerelhető homloklapok és laminált paravánok alap esetben az asztallappal színazonosan készülnek, de rendelhetők prégelt fehér színben is.

Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat. Az irodai munkát különböző kiegészítők, toronytartók, utólag is felszerelhető faforgácslapból készült klaviatúratartók, asztalba süllyeszthető elektromos csatlakozók, szövetes hangelnyelő paravánok teszik kényelmessé. Az asztalokba építhető elektromos csatlakozókat megtekintheti az alábbi linken:

Asztalba építhető elektromos csatlakozók, kábelátvezetők megtekintése >>