TOP termékek

Vénusz irodabútor fiókos konténerek

Vénusz irodabútor család fiókos konténerei

 

A Vénusz irodabútorok asztalai, számítógépes munkahelyeinek zavartalan használatához ajánljuk a fiókos konténereket. Ezek használatával azonnal, és kéz-közelben lehet tárolóhelyeket kialakítani. Ráadásul igen sok katalógust, árlistát, dokumentumot tárolhat szinte azonnal elérhető módon, mert a fiókos konténeke méretezésükból adódóan képesek arra, hogy 1 fiókban 2 db A/4 méretű irattartó is elférjen egymás mellet.

Ráadásul ezekben a  fiókos konténerekben a személyes tárgyait is biztonságosan tárolhatja, mivel a Vénusz irodabútorok konténerei minden esetben biztonsági zárral készülnek.

 

 

 

Vénusz konténerek választéka

A fiókos konténerek igen sokféle kialakításban készülnek. Így beszélhetünk asztal alatti kivitelekről, vagy asztalmagas konténerekről is. Ráadásul mindkét méretnél előfordulnak bútorlap, illetve fém belsővel is. De nézzük, mi jellemzi ezeket a fiókos konténereket.

Asztal alatti fiókos konténerek

Asztalmagas fiókos konténerek

Vénusz konténerek műszaki leírása

Vénusz irodabútor család fiókos konténereiA konténerek méretbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy minden asztaltípushoz alkalmazhatók. Alapvetõen két rendszerben készülnek: fémfiókkal és fafiókkal. Minden konténer központi zárral ellátott. A szélességi méret minden típusnál 432 mm. Magassági méretek: 418 mm, 507 mm, 594 mm és asztal magas, azaz 684 mm. A magassági méret nem tartalmazza a görgők méretét. A tetőlap mélysége 573 mm, az asztal magasságú konténerek esetén 624 mm és 804 mm. Lehetnek végig fiókosak, ill. részben vagy egészben függesztõ regisztertárolósak. Egyes típusok írószertartós kialakításúak.

A konténerek négyféle anyagvastagságú mindkét oldalon laminált faforgácslapból kerülnek fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A hátfal a tetőben, az oldalakban és a fenékben kialakított árokban helyezkedik el, ezáltal válik térbe állíthatóvá. A tetõlap 28 mm, az oldalak, a fiókelő és a fenék 18 mm, a fiókkávák 16 mm, míg a hátfal 8 mm vastagságúak. Minden fokozottabb igénybevételnek kitett élen 2 vagy 1 mm-es környezetbarát ABS rendszerû élléc található. Fafiókos konténer esetében a fiókfenék festett farostlemez, regiszterfióknál fiókfenék nincs. A fiókok görgõs fém fiókcsúszón mozgathatók. A fém fiók golyós acélteleszkópon, a regiszterfiók teljes kihúzású golyós acélteleszkópon siklik. A konténerek alatt található görgõ magassága 54 mm, asztalmagas konténer alatt 65 mm.

 

Vénusz irodabútor család fiókos konténerei