Nyitott polcos irodai szekrények

Vénusz irodabútor család AVA fémlábas asztalokkal, nyitott polcokkal

Ezeket a nyitott, polcos szekrényeket nagy mennyiségű irat befogadására tervezték. Ennek érdekében a szekrényeket mindig összeszerelt, használatra kész állapotban szállítjuk ki. Egyedül a műanyag lábszerkezetet kell rá felszerelni. De hogyan használható a szekrény, ha összeszerelten érkezik? A szekrény az irodi munka során leggyakrabban előforduló, A/4 méretű dossziék befogadására lett kialakítva. Így ezeket a dossziékat állítva, de akár fektetve és kényelmesen tudja tárolni bennük.

A nyitott, polcos szekrényeknek így mindenképpen helye van az irodákba. Azonban a megítélésük nem egyforma. Van aki szereti, van aki gyűlöli a nyitott szekrényeket. Mindegyik vélemény mellett természetesen vannak érvek és ellenérvek is. Nézzük át őket részletesebben is.

Nyitott polcok előnyei

A nyitott polcos szekrények nagy előnye, hogy tartalmuk villámgyorsan áttekinthető. Illetve a benne tárolt dossziékhoz gyorsan hozzá lehet férni. Így ha fontos a gyors áttekinthetőség, vagy a gyakran használt anyagoknak mindig kézközelben, jól elérhetően kell lennie, akkor inkább a nyitott szekrényelemek használatát javasoljuk. Ahhoz, hogy rendezett legyen az összlép, javasoljuk az ugyanolyan színű és kivitelű irattároló dossziék használatát.

Nyitott polcok hátrányai

Rendetlen összképet mutat az iroda? Lehet, hogy pont a nyitott polcok miatt. Ugyanis ilyenkor minden látszik, amit a szekrényben tárol. Ha egy vendég belép a nyitott szkrényekkel berendezett irodába, a rendetlenség mellett mást is észrevehet. Lehet, hogy pont a versenytársa nevét tartalmazó dossziét lát, így mindjárt tudja, hogy vele is együttdolgozik.

Vénusz irodabor szekrényelemek katalógusa

Annak érdekében, hogy Ön minél egyszerűbben át tudja tekinteni a Vénusz irodabútor család összes szekrény elemét, összegyüjtöttük egy katalógusba. Ezt a katalógust azonnal, regisztráció nélkül is megtekintheti, vagy letöltheti, ahogy csak kényelmes Önnek.

Vénusz irodabútor szekrénykatalógus letöltése >>

Gyakori kérdések az irattároló szekrényekkel kapcsolatban

Az irodai szekrények kiválasztásával, műszaki megoldásaikkal kapcsolatban bizonyára Önben is felmerült jópár kérdés. Ezért összegyűjtöttük Önnek az irattároló szekrényekkel kapcsolatos leggyakorib kérdéseket. Kérjük szánjon rá időt, nézze át, hogy könnyebben tudjon dönteni.

Irattároló szekrényekkel kapcsolatos gyakori kérdések >>

 

Lábszerkezetek a Vénusz irodabútor család szekrényeihez

A szekrények gyakran nem teljesen vízszintes, vagy egyenletes padlóra kerülnek. ha több szekrényt teszünk ilyen helyre, csúnyán, összevissza fognak állni. Éppen ezért szüksége valami olyan megoldás, amivel a szekrények egymáshoz igazíthatóak, szintezhetőek. Erre kínálnak megoldást a szintezhető szekrénylábak. A Vénusz irodabútoroknál erre mindjárt kétféle megoldást is kínálunk. Az egyik a hagyományos, standard kivitelű szekrényláb. Megjelenése diszkrét, hiszen a mindössze 28 mm-es magassága miatt alig észrevehető. 

A másik megoldás a kifejezetten magas, 10 cm mags szintezhető díszláb. A szögletes formája jól illik a moder AVA, LUX vagy Corner fémlábas asztalokhoz.

Standard szintezőláb

A Vénusz irodabútorok szekrényei alapesetben 28 mm magasságú, állítható, szintezhető műanyag lábbal szereltek. A színük fekete vagy szürke, ami illeszkedik a szekrények fogantyúihoz.

A szekrénylábak beállítása egyszerű, hiszen a szekrény belsejéből egy csavarhúzó segítségével lehet beállítani a szintezést. Így elkerülheti a régi "barkács" megoldásokat a szekrénysor szintezéséhez, beállításához.

DL díszláb beépítése

A Vénusz irodabútorok szekrényei alapesetben 28 mm magasságú, állítható, szintezhető műanyag lábbal szereltek. Azonban kiegészítő opcióként a szekrényekhez kínálunk 10 cm magas, alu színű szintezhető fémlábat is. Ha modernebb megjelenést szeretne a szekrényeinek, vagy úgy gondolja, hogy ezek a díszlábak jobban illenek az AVA , LUX vagy Corner fémlábas íróasztalokhoz, akkor természetesen ebben is tudunk segíteni Önnek.

Szintezhető szekrényláb a Vénusz irodabútor család szekrényeihez, standard kivitel

Szintezhető díszláb a Vénusz irodabútor szekrényeihez

 

 

Kiegészítő megoldások irattároló szekrényekhez

A szekrényekhez opcionálisan különböző kiegészítőket is lehet rendelni. Ezek egy-egy speciális feladatra vagy felmerülő igényre jelentenek megoldást. Közös jellemzőjük, hogy utólag is beépíthetőek kisebb-nagyobb munka árán. Szeretném bemutatni Önnek azokat a kiegészítő lehetőségeket, amiket a nyitott, polcos szekrényekhez rendelhet.

Görgős talp

Néha előfordul, hogy egy-egy irodát gyorsan átalakíthatóvá kell tenni, pl. megbeszéléshez, tárgyaláshoz. Ilyenkor jelenthet nagy segítséget, ha a középmagas szekrények alá görgőket szerelünk. Így a szekrények könnyen mozgathatóak, és divatos megjelenést kapnak. Magas szekrények alá semmiképpen ne tegyünk görgőt, mert magas súlypontjuk miatt könnyen felborulhatnak mozgatás közben.

Arra különösen ügyeljünk, hogy csak nagy teherbírású, megbízható görgőt használjunk. A szekrény önsúlya és a benne elhelyezett dokumentumok együttesen nagy igénybevételt jelentenek a görgőknek.

Kábel átvezetése

Gyakran előfordul, hogy a szekrény konnektor elé kerül. Ha a konnektor szabad használatát biztosítani szeretnénk, célszerű a szekrény hátfalánál hozzáférést biztosítani a vezetékek, dugók. Erre a célra tökéletesen megfelel az íróasztalok lapjainál megszokott kábeldugók. Ha ilyen megoldásra van szüksége, mi abban is segítünk Önnek, ha minket bíz meg a bútorok szállításával, összeszerelésével.

Kollégáinknál ilyenkor mindig van kábelátvezető, és be is építik azt. Azonban ez időigényes művelet, így ha kábelátvezetőt szeretne a szekrénybe beépítettni, kérjük jelezze, hogy a beépítés idejével is kalkuláljunk.

Irodabútor Ügyfélszolgálat

Van olyan kérdés az irodai szekrényekkel kapcsolatban, amire nem kapott választ? Küldje el nekünk az info@te96bt.hu  címre, vagy keresse kollégáinkat munkaidőben telefonon a +36 30 399 4282 vagy a +36 30 943 6519 telefonszámon. 

 

Vénusz irodabútorok nyitott irattároló szekrényei

net-plaza.hu