TOP termékek

Biztonsági zárszerkezet szekrényekhez

ZAR - Biztonsági zárszerkezet szekrényekhez
Biztonsági zárszerkezet szekrényekhez

Zárszerkezet a Vénusz irodabútor család szekrényajtóihoz. Ha bezárva, biztonságban szeretné tudni az irattároló szekrény tartalmát, rendeljen biztonsági zárszerkezetet a szekrényhez. A zár akár utólag, a helyszínen is beépíthető.

 


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Szállítási idő :
15 nap
További adatok
8 300 Ft (6 535 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

A biztonsági zárszerkezet elhelyezésénél figyelembe vételre került a könnyű használhatóság, és hogy ne zavarjon az ajtónyitásban. Így a 2, 3 és 5 rendező magas szekrényeknél a zárszerkezet a szekrények tetőlapjához közel kerül elhelyezésre, a fenti képen látható módon. Az 5 rendezős, magas szekrényeknél a fogantyú és a biztonsági zárszerkezet is középre került a könnyű használhatóság érdekében. A zárszerkezethez minden esetben 2 db kulcsot adunk. Javasoljuk csak az egyik kulcs használatát, a másikat pedig tartaléknak. Ha egy szekrényt többen is használnak, célszerű másolatot készíteni hozzá.

Elveszett kulcs pótlása Ha a biztonsági zár kulcsa véletlenül elveszik, és a pótkulcs sem kerül elő, lehetőség van a kulcsok pótlására. Azonban hogy ez megtörténhessen, elő kell készülni rá. Ugyanis a kulcson található egy 3 számjegyből álló azonosító szám. Ennek az azonosító számnak az ismeretében (ha valahova előzetesen feljegyzésre és elmentésre került) lehet a gyárból pót kulcsot rendelni. Tapasztalatunk szerint ennek az átfutási ideje 4 - 5 hét, az ára pedig kb. 5.500 Ft + ÁFA/darab

Ennek ismeretében inkább javasoljuk, hogy már a használatbavételkor készítettsen pótkulcsot, és azt tárolja biztonsági tartaléknak.


 

Adatok
Cikkszám
VEN-SZEKRENYAJTO-ZAR
Kiegészítő termékek