ZAR - Biztonsági zárszerkezet szekrényekhez

ZAR - Biztonsági zárszerkezet szekrényekhez

Zárszerkezet szekrényajtóhoz Ha bezárva, biztonságban szeretné tudni az irattároló szekrény tartalmát, rendeljen biztonsági zárszerkezetet a szekrényhez. A zár akár utólag, a helyszínen is beépíthető.

A biztonsági zárszerkezet elhelyezésénél figyelembe vételre került a könnyű használhatóság, és hogy ne zavarjon az ajtónyitásban. Így a 2, 3 és 5 rendező magas szekrényeknél a zárszerkezet a szekrények tetőlapjához közel kerül elhelyezésre, a fenti képen látható módon. Az 5 rendezős, magas szekrényeknél a fogantyú és a biztonsági zárszerkezet is középre került a könnyű használhatóság érdekében. A zárszerkezethez minden esetben 2 db kulcsot adunk. Javasoljuk csak az egyik kulcs használatát, a másikat pedig tartaléknak. Ha egy szekrényt többen is használnak, célszerű másolatot készíteni hozzá.

Elveszett kulcs pótlása Ha a biztonsági zár kulcsa véletlenül elveszik, és a pótkulcs sem kerül elő, lehetőség van a kulcsok pótlására. Azonban hogy ez megtörténhessen, elő kell készülni rá. Ugyanis a kulcson található egy 3 számjegyből álló azonosító szám. Ennek az azonosító számnak az ismeretében (ha valahova előzetesen feljegyzésre és elmentésre került) lehet a gyárból pót kulcsot rendelni. Tapasztalatunk szerint ennek az átfutási ideje 4 - 5 hét, az ára pedig kb. 4.500 Ft + ÁFA/darab

Ennek ismeretében inkább javasoljuk, hogy már a használatbavételkor készítettsen pótkulcsot, és azt tárolja biztonsági tartaléknak.


Kérdése van az irodabútorral kapcsolatban? Kérdezze kollégáinkat emailben az info@te96bt.hu címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot.

3 556 Ft (2 800 Ft + ÁFA)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Wsfind Kategória
5981
Cikkszám
562
net-plaza.hu