TOP termékek

T - Sylwia S szánkótalpas tárgyalószék

T - Sylwia S szánkótalpas szék
T - Sylwia S szánkótalpas szék
T - Sylwia S szánkótalpas szék
T - Sylwia S szánkótalpas szék
T - Sylwia S szánkótalpas tárgyalószék

Ergonomikus kialakítású, fém vázas, rakásolható, szánkótalpas tárgyalószék karfa nékül. Rendelhető műbőr, szövet kárpittal is. 3 év gyártói garanciát vállalunk termékünkre. Szellős, könnyen pakolható, viszont megbízható tárgyalószékek közül egy ideális választás termékünk. Karfás megoldások esetén javasoljuk az alábbi termékeket:

- Mamba

- Samba

- Silla


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
35 900 Ft (28 268 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

- Ergonómikus formai kialakítású, kárpitozott szivacs borítású, formapréselt rétegeltlemez betétes ülõlap és háttámla
- Formahajlított, hegesztett, krómozott felületû, stabil fém vázszerkezet
- GB mûanyag csúszótalpak a padló védelme érdekében
- Rakásolható kialakítás, max 3

- Irodai szék, tárgyalószék és minden egyéb szék rendelhető egyedi kárpittal (szín és anyag), amennyiben igényt tart erre a szolgáltatásunkra kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
Telefon: 06 30 370 4370

Ez a tárgyalószék nincs raktáron, egyedi megrendelésre készül a kárpit színének egyeztetését követően, ezért megrendelés esetén 40% előleget kérünk. Mivel ez a termék egyedi megrendelésre készül, így a 45/2014. kormányrendelet értelmében (29. § c) pontja ) a megrendelőt nem illeti meg az elállás joga. Megrendelést követő előlegfizetés után a megrendelést nem áll módunkban törölni!

A szék szállítási határideje 5-8 hét.


 

Adatok
Cikkszám
sylwia