TOP termékek

Megnövelt mélységű, 60 cm mély gardróbszekrények

Szeretné  az irodában rejtetten tárolni a kabátokat? Vagy a tárgyaláshoz szükséges öltönyét szeretné tárolni, hogy szükség esetén gyorsan átöltözhessen? A Vénusz és Extend gardróbszekrények kialakításuk, méretezésük és anyaghasználatuk miatt pont ezeknek az elvárásoknak felelnek meg. Ráadásul tökéletesen illeszkednek az irattároló szekrények közé is, így szinte észrevehetetlenek az irodában. A gardróbszekrények mélysége 60 cm-re növellt, így a vállfák keresztirányban is jól elférnek bennük. Ennek következtében a szekrények tároló kapacitása lényegesen megemelkedett, így akár 8-10 kabát is kényelmesen tárolható bennük.

Hátrányukként felhozható, hogy a 60 cm-es mélységükk miatt a standard, 40 cm mély irattároló szekrények közül kilógnak. Így javasoljuk, ha ilyen szekrényt szeretne választani, akkor célszerű a sarokban elhelyezni. A gardróbszekrényben a nagasabb kivitelű elemeknél a vállfatartó rúd felett általában még egy polc is található, ami jó elhelyezést kínál a kesztyűk, sálak, sapkák, kalapok elhelyezésére is.

Így az irodai gardrób szinte minden cm2-e jól kihasználható. És a még nagyobb személyes védelem érdekében, ezek a szekrények természetesen biztonsági zárral is elláthatóak.

EX-191-4A AK-600 Gardrób szekrény 5 rendezős magasságban, 60 cm-es mélységgel
130 200 Ft (102 520 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
EX-OSZ-2A Öltöző szekrény 2 ajtóval, szellőzőnyílással, dekor lábbal, 2 fő részére
91 000 Ft (71 654 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
EX-OSZ-4A Öltöző szekrény 4 ajtóval, szellőzőnyílással, dekor lábbal, 4 fő részére
98 830 Ft (77 819 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával