TOP termékek

L - Blues ST karfás szánkótalpas tárgyalószék

L - Blues ST Karfás szánkótalpas szék
L - Blues ST karfás szánkótalpas tárgyalószék

A Blues ST tárgyalószékünk szánkótalpas kialakítása elegáns és tökéletes választás konferenciatermekbe és tárgyalókba. A szánkótalpas konferencia székek nagyon kedveltek a magas elegancia és az esztétikus megjelenés miatt, amelyek nagyban hozzájárulnak a konferenciatermek és tárgyalók hangulatához. A szánkótalpas Blues ST tárgyalószékünk szerelten kerül leszállításra! SZÍNMINTA


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
81 820 Ft (64 425 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

rakásolható karfás tárgyalószék méretei:

Szélesség: 45 cm
Magasság: 92 cm
Mélység: 42 cm
Ülőfelület magassága: 46 cm
Garancia: 2 év
Várható szállítás: 2-4 hét

 

A szánkótalpas krómozott karfás tárgyalószék az ideális megoldás az irodába vagy a tárgyalóba. Az elegáns kialakítás, a kényelmes ülés és a stabil szerkezet biztosítja, hogy az ülőhely mindenki számára kényelmes és ergonomikus legyen.

A tárgyalószék szánkótalpának köszönhetően könnyen mozgatható és stabil a különböző padlótípusokon is. Az ülőpárnát könnyű tisztán tartani, így mindig rendezett és tiszta marad a szék.

A szánkótalpas krómozott karfás tárgyalószék tökéletes választás az irodai és tárgyalói környezetbe. Az elegáns és modern megjelenés, a kényelmes ülési élmény és a stabil kialakítás mind hozzájárulnak az irodád professzionális megjelenéséhez és a hatékony munkavégzéshez.

 

Rendeld meg most ezt a szánkótalpas irodaszéket.


 

Adatok
Magasság
92 cm
Szélesség
45 cm
Mélység
42 cm
Garancia
2 év
Cikkszám
lin_blues_st_szek