TOP termékek

Főnöki Vénusz irodabútor szett

Főnöki Vénusz irodabútor szett
Főnöki Vénusz irodabútor szett

Ebben az irodabútor szett-ben azokat az elemeket találja meg, melyek leggyakrabban vásárolnak azok az ügyfeleink, akik egy főnöki/vezetői irodát szeretnének berendezni bútorral. Az irodabútor garnitúra tartalma gyakorlatilag a főnöki íróasztal, a hozzá tartozó irattároló konténer, és a szekrények.

 

Miért a Vénusz irodabútor szett-et vásárolja? Ez a bútorcsalád a legmegbízhatóbb, legstrapabíróbb bútorcsaládok között van számontartva. Amennyiben nem a lötyögős, borulós, 2 év múlva cserére éhező bútorcsaládot keres, hanem valóban az igazi csatalovakat keresi, akkor a Vénusz bútoroknál ezt megtalálta.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Részletek

 

  • Laplábas vezetői íróasztal kombináció: Az L alakú, lekerekített végekkel rendelkező íróasztal kombináció ideális választás vezetői irodákba. Dizájnos formavilága és praktikus kialakítása lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, miközben a sarkánál elhelyezhető tárgyalószék lehetőséget biztosít rövid megbeszélések lebonyolítására.
  • Asztal alatti gurulós konténer (irattároló): A gurulós konténer praktikus tárolási megoldást nyújt az irodában. Kényelmesen elfér az íróasztal alatt, így mindig kéznél vannak az iratok és egyéb irodai kellékek.
  • 2 db 151 cm magas ajtós irodai szekrény: Ezek a magas ajtós szekrények ideálisak az irodai dokumentumok és tárgyak rendezett tárolására. A masszív kialakítás és a minőségi anyagok garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot.
  • 152 cm magas üvegajtós polcos irodai szekrény: Az üvegajtós polcos szekrény elegáns megjelenést kölcsönöz az irodának, miközben lehetőséget nyújt a díszítésre és a kiemelt tárgyak bemutatására. Kiválóan alkalmas könyvek, dossziék vagy dekoratív elemek tárolására.

A Vénusz irodabútor Vezetői Szett egy mindenre kiterjedő megoldást kínál a vezetői irodák vagy tárgyalószobák berendezéséhez. Funkcionalitásban és stílusban egyaránt kiváló választás, hogy kiemelje irodája professzionalizmusát és eleganciáját.


 

Adatok
Cikkszám
Fonoki-irodabutor-szett
Az irodabútor szett tartalma

Az alábbi termékek találhatók ebben az irodabútor garnitúrában:

 

- Laplábas vezetői íróasztal kombináció: https://venusz-irodabutor.hu/ve-227-160-b-vezetoi-iroasztal

- Asztal alatti gurulós konténer (irattároló): https://venusz-irodabutor.hu/80-3f-fa-fiokos-kontener

- 2db. 151 cm magas ajtós irodai szekrény: https://venusz-irodabutor.hu/151-2a-kozepmagas-ajtos-szekreny

- 152 cm magas üvegajtós polcos irodai szekrény: https://venusz-irodabutor.hu/156-2a-u-uvegajtos-szekreny