TOP termékek

Alap Vénusz irodabútor szett 1 főre

Alap Vénusz irodabútor szett 1 főre
ÚJ
Alap Vénusz irodabútor szett 1 főre

Ez a Vénusz irodabútor szett az alapvető termékeket tartalmazza, ami egy főre ideális munkaállomás. Gyakorlatilag tartalmazza a legideálisabb irodai íróasztalt (160x80 cm), a hozzá javasolt gurulós konténert, illetve a leggyakrabban vásárolt irattároló szekrények.

 

Miért a Vénusz irodabútor szett-et vásárolja? Ez a bútorcsalád a legmegbízhatóbb, legstrapabíróbb bútorcsaládok között van számontartva. Amennyiben nem a lötyögős, borulós, 2 év múlva cserére éhező bútorcsaládot keres, hanem valóban az igazi csatalovakat keresi, akkor a Vénusz bútoroknál ezt megtalálta.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
362 885 Ft (285 736 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Keressen egy olyan megoldást, ami nem csak stílusos és kényelmes, de funkcionális is - a Vénusz Alap irodabútor szett 1 főre minden szempontból megfelelő választás. Ez a szett mindent tartalmaz, amire szüksége lehet egy hatékony munkakörnyezet létrehozásához, mindezt prémium minőségben.

A szett tartalma:

  1. Laplábas íróasztal 160x80cm-es méretben: Ez a tágas és stabil íróasztal ideális munkaterületet biztosít Önnek. A laplábaknak köszönhetően könnyen beilleszthető bármely irodai környezetbe, és elég helyet biztosít a hatékony munkavégzéshez.

  2. Asztal alatti gurulós konténer (irattároló): A praktikus és elegáns gurulós konténer könnyen hozzáférhető tárolási lehetőséget nyújt az irodában. Kényelmesen elfér az íróasztal alatt, így mindig kéznél vannak a legfontosabb dokumentumok és eszközök.

  3. 191 cm magas ajtós irodai szekrény: Ez a tágas ajtós irodai szekrény kiválóan alkalmas az irodai felszerelések, dokumentumok és személyes tárgyak tárolására. A masszív kialakítás és a minőségi anyagok biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

  4. 112 cm magas nyitott polcos irodai szekrény: A nyitott polcos szekrény lehetőséget nyújt arra, hogy szervezett és átlátható módon tárolja az irodai eszközöket és dokumentumokat. A modern design és a praktikus funkciók tökéletes kombinációját kínálja.

  5. 192 cm magas nyitott polcos irodai szekrény: Ez a magas nyitott polcos szekrény még több tárolási lehetőséget kínál az irodában. Kényelmesen elférnek benne a mappák, könyvek és egyéb irodai eszközök, így mindig rendben tarthatja munkakörnyezetét.

Ha egy megbízható, stílusos és funkcionalitásban gazdag irodabútor szettet keres, válassza a Vénusz Alap irodabútor szettet 1 főre, és tegye még komfortosabbá és hatékonyabbá munkavégzését!


 

Adatok
Cikkszám
Alap-irodabutor-szett
Az irodabútor szett tartalma

Az alábbi termékek találhatók ebben az irodabútor garnitúrában:

- Laplábas íróasztal 160x80cm-es méretben: https://venusz-irodabutor.hu/is-160-80-iroasztal-laplabbal

- Asztal alatti gurulós konténer (irattároló): https://venusz-irodabutor.hu/80-3f-fa-fiokos-kontener

- 191 cm magas ajtós irodai szekrény: https://venusz-irodabutor.hu/191-2a-kozepmagas-ajtos-szekreny

- 112 cm magas nyitott polcos irodai szekrény: https://venusz-irodabutor.hu/112-ny-nyitott-polcos-szekreny

- 192 cm magas nyitott polcos irodai szekrény: https://venusz-irodabutor.hu/192-ny-nyitott-polcos-szekreny

 

Színválaszték

Vénusz irodabútor színválaszték

Szeretné színesben látni a Vénusz irodabútorokat?

Akkor nézze meg a Vénusz irodabútorok aktuális színválasztékát. Ezek a kedvelt irodabútorok szerencsére sokféle színben rendelhetőek. Így Ön biztosan talál kínálatunkban olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

 

Az irodabútorok gazdag színválasztéka abban is segít Önnek, hogy az egyes funkciók akár színekkel is megjeleníthetőek vagy éppen megkülönböztethetőek legyenek.

Vénusz irodabútor alap színválaszték

A Vénusz irodabútorokat jelenleg az alábbi színekben, illetve azok kombinációjában tudja megrendelni. Az egyes színek nagyobb képen történő megtekintéséhez kérjük kattintson a kiválasztott szín képére. A fekete szín csak korpusznak, és kiegészítő színként választható?

 

Szeretné döntés előtt még "élőben" is megtekinteni a színmintáinkat? Akkor rendelje meg az "élő" színmintákat, amit futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül megküldünk Önnek.

 

Rendelhető irodabútor színek

Vénusz irodabútor világosszürke színben Választható bútor színkombináció:
világosszürke - világosszürke
világosszürke - fekete
Vénusz irodabútorok juhar színben Választható bútor színkombináció:
juhar - juhar
juhar - világosszürke
juhar - olaszalma
Vénusz irodabútor világosszürke sonomatölgy színben Választható bútor színkombináció:
világos sonoma tölgy - világos sonoma tölgy
Vénusz irodabútor család bükk színben Választható bútor színkombináció:
bükk - bükk
bükk - fekete
Vénusz irodabútorok cseresznye színben Választható bútor színkombináció:
cseresznye - cseresznye
cseresznye - fekete
Vénusz irodabútor olaszalma színben Választható bútor színkombináció:
olaszalma - olaszalma
olaszalma - fekete
Vénusz irodabútorok dijoni dió színben Választható bútor színkombináció:
dijoni dió - dijoni dió
dijoni dió - fekete
Vénusz irodabútor szil színben

Választható bútor színkombináció:
szil - szil
szil - világosszürke

szil - fekete

Kiegészítő termékek