TOP termékek

Irodai székeinkről

Főnöki székek - forgószékek - tárgyalószékek - ipariszékek - egészségügyi székek

Székáruház - az irodai székek, forgószékek, tárgyalószékek és ipari székek specialistája

A Vénusz és Extend irodabútorok mellé természetesen irodaszékeket és tárgyalószékeket is kínálunk. Azonban hasonlóan az irodabútorokhoz, ezekből is rendkívül bőséges székválasztékot kínálunk Önnek. Ezt a hatalmas székválasztékot azonban itt, az irodabútorok között azonban nehézkesen tudnánk bemutatni Önnek. Éppen ezért a székválasztékunk bemutatására létrehoztunk egy teljesen önálló webáruházat Szeknetshop néven. Itt funkciók és tulajdonságok alapján részletesen is bemutatjuk Önnek a teljes székválasztékunkat. Természetesen részletes leírásokkal, bemutatókkal, pár széknél videóval, és természetesen aktuális árakkal együtt.

Tapasztalatunk szerint az új irodabútorok mellé kényelmes, jó minőségű irodaszékeket, tárgyalószékeket is keresnek vevőink. Ezért is szeretnénk ajánlani Önnek a székválasztékunkat. De miért is lehet az jó ez Önnek, ha az új székeket is tőlünk rendeli meg?

- mert ha tőlünk rendel széket, akkor az új bútorokkal együtt kiszállítjuk, így egyszerre tudja használni őket

- mert ha a bútorokkal együtt szállítjuk a székeket, akkor kollégáink szakszerűen össze is szerelik, és használatra készen adják át Önnek

- ha a székekre a bútorokkal együtt kér árajánlatot, akkor valószínűleg - a nagyobb volumen miatt - kedvezőbb árakat fog kapni

- a bútoroknál megszokott garancia természetesen a megrendelt székekre is vonatkozik. Ez a szék tipusától függően 1- 5 év garancia is lehet

- a székek csomagolásához használt dobozokat, fóliát elhozzuk Öntől, így azok kidobásával sem kell foglalkoznia

Mint látja, ha a szeknetshop szék webáruházat -at választja, lényegesen egyszerűbbé és biztonságossabbá válhat az irodaszék beszerzése is. De milyen székeket talál a székes webáruházunkban? Most ezt is egyszerűen áttekinthati, illetve kiválaszthatja az Önt érdeklő széktipust.

Vezetői székek és fotelek

Az ebbe a kategóriába tartozó termékekre az elegáns megjelenés, igényes anyagválaszték használata jellemzi. A könnyebb áttekinthetőség kedvéért a vezetői székeket és foteleket a jellemzőik miatt különböző alkategóriákban is megtalálhatja

Erősített székek és fotelek

A hagyományosnál nagyobb teherbírású, masszívat széket vagy vezetői fotelt keres? Mi ebben is segítünk Önnek. Nézze át az erősített szék kínálatunkat. Közöttük talál akár 150 kg teherbírású, vagy kifejezetten 24 órás használatra tervezett székeket. Ráadásul mindezt akár 60 hónap garanciával is!

Forgószékek, irodaszékek

Az irodákban az egyik leggyakrabban használt mindennapos használatra szánt széktipus. Ezért sem mindegy, hogy ezek a forgószékek mennyire ergonómikus kialakításúak, mennyire kényelmesek. Így a kínálatunkban talál kifejezetten ilyen jellegű székeket. De természetesen az alkalmi, rövid idejű munkavégzéshez is talál megfelelő, kedvező árú, egyszerűbb forgószékeket. A könnyebb áttekinthetőség kedvéért természetesen ezeket a székeket is csoportosítva mutatjuk be Önnek.

 

Tárgyalószékek

A tárgyalószékek, vendégszékek, ügyfélszékek választéka is bőséges. Ezeket a székeket bár rövidebb ideig, alkalomszerűene használjuk, de azért nem árt, ha egy hosszabb megbeszélés, értekezlet esetén is kényelmesek. És természetesen a forgószékek formavilágához, színválasztékához sem árt illeszkedniük. De szerencsére nálunk erre is talál megoldást.

 

Lobby ülőbútorok

Ügyfélvárok, közösségi terek és a kötetlen beszélgetéshez, lazításhoz kifejlesztett speciális ülőbútorait is megtalálja a kínálatunkban. Az új irodák formavilágához illeszkedő moder formák, színes szövetek, kárpitok jellemzik ezt az ülőbútor családot.

 

Ipariszékek

Az ipar, gyártóüzemek is speciális székeket igényelnek. Ezek között az igénybevétel szerint talál könnyen tisztítható székeket és álláskönnyítőket is. De ajánlunk spaeciális ESD székeket is. Ebben a kategóriában is gazdag választékot talál, így érdemes szétnéznie ipari székeink között is.

 

Egészségügyi székek

Az egészségügy egy része speciális székeket igényel. gyakori elvárás a könnyű tisztíthatóság, vagy az egészségügyi környezetbe illeszkedő színválaszték. De a betegvárók, várótermek ülőbútor igényére is kínálunk különböző padokat.

 

Egyéb székek

Ebbe a kategóriába a ritkábban használt székeket talája meg. Természetesen itt is igyekeztünk csoportosítani a székeket, hogy minél egyszerűbben megtalálja az Önnek szükséges terméket.

 

Forgószék

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft