TOP termékek

A - Irodaszékhez Szinkronmechanika WAS+SL

A - Irodaszékhez Szinkronmechanika WAS+SL
A - Irodaszékhez Szinkronmechanika WAS+SL

A forgószékek egyik kulcseleme a mechanika. A szinkron mechanika pedig egy fejlettebb, komfortosabb mechanika a hintamechanikához képest. Az ülőrész és a háttámla szinkronba mozognak, innen is ered a mechanika megnevezése. Mi erőteljesen javasoljok, hogy a hintamechanika helyett minimum szinkronmechanikát válasszunk irodaszékünkhöz.

 

A forgószék szinkronmechanika az egyik legnépszerűbb típusú irodaszék-mechanika, amely kényelmes és ergonomikus ülést biztosít a felhasználóknak. Ez a mechanika lehetővé teszi, hogy az ülőfelület és a háttámla külön-külön mozogjon, amely biztosítja a test természetes mozgását és kényelmét az egész napos ülés során.

Az irodaszék szinkronmechanikával felszerelt székek általában magas minőségű anyagokból készülnek, mint például a tartós műanyag és az acél. Az ülések párnázottak és ergonomikus kialakításúak, hogy kényelmesen és egészségesen tudjunk ülni hosszabb időn át is.

A forgószék szinkronmechanikája számos előnnyel jár. Az egyik legfontosabb előnye, hogy a testmozgást segíti elő, amely különösen fontos azoknak, akik hosszú ideig dolgoznak az íróasztalnál. A mechanika lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kényelmesen mozogjanak, miközben dolgoznak, ami segít elkerülni a merevséget és a fájdalmat a testben.

A szinkronmechanika segít a testtartás javításában is. Az ergonomikus kialakítású ülések és a hátizsákok egyszerre támogatják a testet, így csökkentve a hátfájás és a fáradtság kockázatát. Az irodaszék szinkronmechanikája nagyobb stabilitást és tartósságot is biztosít az irodai székeknek, így hosszú élettartamra tervezettek.

A forgószék szinkronmechanikájának kezelése rendkívül egyszerű. Általában az ülőfelület magassága, a háttámla és az ülőfelület dőlésszöge állítható a felhasználó igényei szerint. Az ülőfelület és a háttámla mozgása is szabályozható, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ülőhelyzetet.

Összességében a forgószék szinkronmechanikája egy nagyszerű megoldás azok számára, akik sok időt töltenek ülve a munkahelyen vagy az íróasztalnál. Az ergonomikus kialakítás és a test természetes mozgását segítő mechanika biztosítja az egész napos kényelmes és egészséges ülést.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
31 500 Ft (24 803 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Állítható, automatikus, szinkronmechanika irodai forgószékekhez.

- 4 ponton rögzíthető alternatív szinkronmechanika
- Automatikusan a felhasználó súlyához állítja a rugózás keménységét
- Beépített ülésmélység-állító (0-50 mm)
- Rögzítési méret: 150 x 200 mm


 

Adatok
Cikkszám
antares_szinkronmechanika_was_sl