TOP termékek

A - Irodaszékhez multiblock hintamechanika

A - Irodaszékhez multiblock hintamechanika
A - Irodaszékhez multiblock hintamechanika

Irodaszékhez multiblock hintamechanika. Utólag is forgószék szerelhető mechanika. Felmerülő kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Az irodaszék multiblock mechanika egy kiváló minőségű, ergonomikus és kényelmes irodaszék megoldás, amely megfelelő támogatást nyújt az ülő pozícióban dolgozók számára. A multiblock mechanika kialakítása lehetővé teszi, hogy az ülőfelület és a háttámla párhuzamosan mozogjon, és minden egyes pozícióban rögzíthető legyen, így az irodaszék minden felhasználó számára testre szabható. A multiblock mechanika fejlett állítási rendszere lehetővé teszi a szék magasságának és dőlésszögének egyidejű beállítását.

Az irodaszék kialakítása lehetővé teszi, hogy a felhasználó kényelmesen és természetes testtartásban dolgozzon, ami csökkenti a hátfájást és az egyéb testi panaszokat. Az irodaszék anyagai magas minőségűek és strapabíróak, így hosszú élettartammal és kiváló értékkel rendelkezik.

Az irodaszék ergonomikus kialakítása mellett különféle kényelmi funkciókkal is rendelkezik. Az állítható kartámaszok, a mozgatható fejtámla és az állítható gerinctámasz lehetővé teszik az ülő pozícióban dolgozók számára, hogy testre szabják az irodaszék kényelmét. Az irodaszék magassága is állítható, ami különösen fontos az ergonómia szempontjából.

Az irodaszék multifunkcionális kialakítása és fejlett mechanikája azt jelenti, hogy az ülőfelület és a háttámla mozgatható és rögzíthető, így az irodaszék minden felhasználó számára testre szabható. Az irodaszék tökéletes választás azoknak a felhasználóknak, akik hosszú órákat töltenek ülő helyzetben, és akiknek fontos a testi egészség és a kényelem.

Az irodaszék multiblock mechanika magas minősége és tartóssága miatt hosszú távú befektetésnek számít az irodában vagy otthoni munkakörnyezetben. Az irodaszék széles körű színválasztékkal rendelkezik, így bármelyik irodai vagy otthoni dekorációba illeszthető. Az irodaszék könnyen karbantartható és tisztán tartható, így a tartós használat érdekében ajánlott az időszakos karbantartás és tisztítás.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
28 010 Ft (22 055 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek
- Normál hintamechanika alternatívája
- 4 ponton rögzíthető
- Rögzítési méret: 160 x 200 mm, 200 x 200 mm
- Kompatibilis: Irodaszék, forgószék.

 

Adatok
Cikkszám
antares_hintamechanika_multiblock
Hasonló termékek