TOP termékek

A - Irodaszék parketta görgő d.50 méret

A - Irodaszék parketta görgő d.50 méret
A - Irodaszék parketta görgő d.50 méret

Irodaszék parketta görgő termékjellemzők

– felárként d.50 normál görgő helyett
– gumírozott futófelület
– kerék átmérő: 50 mm, csap átmérő: 11 mm
– 5 db/csomag, az ár 1 csomagra vonatkozik

 

Milyen forgószék lábcsillaghoz való? A mai irodai forgószékek mind azonos menettel (csap átmérővel) rendelkeznek, ami 11 mm, viszont ha nem biztos benne, hogy az Ön forgószékéhez megfelelő, úgy rendelés előtt javasoljuk, hogy mérje meg a lábcsillag méreteit.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
3 810 Ft (3 000 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Termékleírás: irodaszék parkettagörgővel

ltalában minden irodai forgószék, lábcsillaggal rendelkező iroda szék gyári tartozéka a normál (kemény futófelületű) görgő. Ezt lehet egy halkabb, parkettát és padlót védő gumírozott kerekű görgővel helyettesíteni.

 

Mit jelent, hogy puha futófelület? A puha futófelület gyakorlatilag azt jelenti, hogy gumírozott a görgő, így halkan gurul a forgószék. A parkettákra és kövekre a parkettagörgős verziót javasoljuk, mely halk, és puha a fütófelülete. (A parkettagörgő nem szokott alap alkatrésze lenni az irodai székeknek.)

 

A forgószékek parkettagörgővel azok a székek, amelyeket kifejezetten padlóburkolatok védelmére terveztek. Ezek a székek különösen ideálisak olyan helyiségekbe, ahol kemény padlóburkolatokat, például parkettát, laminált padlót, csempét vagy járólapot használnak, és ahol fontos, hogy a padlóburkolatok ne sérüljenek vagy ne kopjanak el az idő múlásával.

A forgószékek parkettagörgővel rendelkeznek olyan kerekekkel, amelyek különleges borítással vannak ellátva, amelyek kímélik a padlóburkolatokat, miközben biztosítják a sima és könnyű mozgást a székek számára. A parkettagörgők általában hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos székkerekek, és könnyen cserélhetők, ha bármilyen probléma merül fel.

A forgószékek parkettagörgővel nagyon sokféle stílusban és kialakításban kaphatók. A modern és stílusos székek mellett a hagyományosabb, klasszikus megjelenésű székek is elérhetők parkettagörgővel ellátott kerekekkel. Ezek a székek a konyhában, a dolgozószobában, az irodában vagy akár a nappaliban is használhatók.

 

A forgószék parkettagörgővel előnyei:

 

  1. Padlóburkolatok védelme - A parkettagörgők speciális borítása kíméli a padlóburkolatokat, és megakadályozza a kopásukat és sérüléseiket.

  2. Sima és könnyű mozgás - A parkettagörgők lehetővé teszik a sima és könnyű mozgást a székek számára a padlón.

  3. Tartósság - A parkettagörgők hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos székkerekek, és könnyen cserélhetők, ha szükséges.

  4. Sokféle stílus és kialakítás - A forgószékek parkettagörgővel elérhetők sokféle stílusban és kialakításban, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő széket.


 

Adatok
Cikkszám
A_parkettagorgod50