TOP termékek

A - Irodaszék görgő normál d.50

A - Irodaszék görgő normál d.50
A - Irodaszék görgő normál d.50

Normál irodaszék görgő adatok:

– kerék átmérő: 50 mm
– kemény futófelület (polietilén)
– görgő csap átmérő: 11 mm
– 5 db/csomag, az ár 1 csomagra vonatkozik.

 

Milyen forgószék lábcsillaghoz való? A mai irodai forgószékek mind azonos menettel (csap átmérővel) rendelkeznek, ami 11 mm, viszont ha nem biztos benne, hogy az Ön forgószékéhez megfelelő, úgy rendelés előtt javasoljuk, hogy mérje meg a lábcsillag méreteit.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
1 990 Ft (1 567 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Általában minden irodai forgószék, lábcsillaggal rendelkező iroda szék gyári tartozéka a normál (kemény futófelületű) görgő. Viszont! előfordulható, hogy az évek során megsérülnek, eltörnek, így néha-néha cserélni kell őket. Szerencsére nem drága alkatrészről beszélünk, így kb. egy Big Mac menü áráért már ki is cserélhetjük az irodaszékünk görgőit.

 

Mit jelent, hogy kemény futófelület? A kemény futófelület gyakorlatilag azt jelenti, hogy műanyag a görgő, így pl. parkettán, kövön gurítva hangos, durva. A parkettákra és kövekre a parkettagörgős verziót javasoljuk, mely halk, és puha a fütófelülete. (A parkettagörgő nem szokott alap alkatrésze lenni az irodai székeknek.)


 

Adatok
Cikkszám
A_Gorgo50