TOP termékek

A - Főnöki szék hintamechanika

A - Főnöki szék hintamechanika
A - Főnöki szék hintamechanika

Hintamechanika különböző főnöki irodaszék és forgószékekhez.

 

Az irodaszék hintamechanika olyan alkatrész, amely lehetővé teszi, hogy az irodaszékünk szabadon hintázzon, ami kényelmesebb és relaxálóbb munkakörnyezetet teremt. Ez a kiegészítő hasznos lehet azok számára, akik hosszabb időt töltenek ülve az irodájukban, és szeretnék csökkenteni az ülés okozta stresszt és feszültséget.

Az irodaszék hintamechanika könnyen telepíthető és használható. Csak egyszerűen csavarozza fel a hintamechanikát az irodaszék alsó részére, majd csatlakoztassa a hintamechanikához a szék lábát. A hintamechanika állítható magasságú, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és kényelmének.

Az irodaszék hintamechanika kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak. A termék könnyen tisztítható, és hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú ideig élvezheti annak előnyeit.

 

Az irodaszék hintamechanika kiváló kiegészítője lehet az irodaszékének, amely növelheti a kényelmet és a hatékonyságot az Ön munkakörnyezetében. Ha szeretne többet megtudni az irodaszék hintamechanikáról, keresse fel a Thones honlapját vagy kérjen tanácsot az irodabútor szakértőitől.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
8 510 Ft (6 701 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek
- Rögzítési méretek szerint különböző típusok
- 150 x 200 mm
- 150 x 220 mm
- 150 x 250 mm
- 150 x 257 mm

 

Adatok
Cikkszám
antares_hintamechanika_fonokiszekhez
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek