TOP termékek

A - Irodaszékhez fekete fém csillagláb

A - Irodaszékhez fekete fém csillagláb
A - Irodaszékhez fekete fém csillagláb
A - Irodaszékhez fekete fém csillagláb
A - Irodaszékhez fekete fém csillagláb
A - Irodaszékhez fekete fém csillagláb
Fekete színű, acél csillagláb/lábkereszt irodaszékekhez és forgószékhez.

Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
17 510 Ft (13 787 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Fekete csillagláb forgószékhez tulajdonságai és méretei:

- Anyag: Acél
- Átmérő: 700 mm, görgő csap átmérő: 11 mm

 

A lábcsillagra szerelt forgószék az egyik leggyakrabban használt típusú irodaszék, amely tökéletes kényelmet és támogatást nyújt a munkahelyen. A lábcsillag olyan szerkezet, amely lehetővé teszi a szék egyszerű mozgatását a helyiségben, és a legtöbb forgószék alapja. Ez a típusú irodaszék ergonomikus és kényelmes, és számos beállítási lehetőséget kínál a testtartás optimalizálására és a fájdalom csökkentésére a hosszú munkaidő alatt.

Az irodaszékek nagyon fontosak az egészséges és kényelmes munkavégzéshez, és a lábcsillagra szerelt forgószékek különösen jól működnek a modern irodákban. Ezek az irodaszékek széles választékban állnak rendelkezésre, és számos lehetőséget kínálnak az ergonómiai beállításokra és az egyéni igényekre szabásra.

A lábcsillagra szerelt forgószékek rendkívül tartósak és könnyen tisztíthatóak, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkeznek és könnyen kezelhetők. Az irodai forgószékek minősége és a választékuk folyamatosan javul, és az új technológiák bevezetésével a munkahelyi kényelem és produktivitás tovább javul.

A lábcsillagra szerelt forgószékek az irodák számára különösen fontosak, mivel azok nagyobb mobilitást és mozgásszabadságot biztosítanak az alkalmazottak számára. A székek általában állítható magassággal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az optimális magasságban dolgozzanak, és az ergonómiai szempontoknak megfelelően állítsák be a széket.

A lábcsillagra szerelt forgószék kiválasztásakor fontos figyelembe venni azokat a tulajdonságokat, amelyek javítják a munkakörnyezetet és a kényelmet, mint például az állítható magasság, a kényelmes karfák és a megfelelő hát- és ülőpárna. A legtöbb irodaszék készült magas minőségű anyagokból, amelyek kényelmesek és tartósak.

Összefoglalva, a lábcsillagra szerelt forgószék egy kényelmes, praktikus és funkcionális irodabútor, amely h

elyeségesen támogatja az egészséges testtartást a munka során. A lábcsillag stabil alapot biztosít a széknek, amely könnyen elforgatható, így a felhasználók kényelmesen mozoghatnak a munkaterületen. Az irodaszék kialakítása lehetővé teszi a magasság és a dőlésszög szabályozását, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb beállításokat. A kiváló minőségű anyagokból készült lábcsillagra szerelt forgószékek hosszú élettartamúak és ellenállnak a különböző terheléseknek.

A lábcsillagra szerelt forgószékek széles választéka áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő széket. A különböző kialakítások és színváltozatok lehetővé teszik, hogy az irodabútorok stílusosak legyenek és a munkaterület arculatához igazodjanak. A lábcsillagra szerelt forgószékek árai változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú székről van szó és milyen anyagokból készült.

Fontos megjegyezni, hogy a lábcsillagra szerelt forgószékek a megfelelő karbantartással hosszú élettartamúak lehetnek. A rendszeres tisztítás és a megfelelő használat segít megőrizni a székek eredeti állapotát és tartósságát. A lábcsillagra szerelt forgószékek kiváló választás azok számára, akik hosszú órákat töltenek az íróasztalnál, és szükségük van egy olyan irodaszékre, amely kényelmes és megfelelő testtartást biztosít.


 

Adatok
Cikkszám
antares_feketefem_csillaglab