TOP termékek

A - BR05 forgószék és Irodaszék Karfa

A - BR05 forgószék és Irodaszék Karfa
A - BR05 forgószék és Irodaszék Karfa

Egy fix karfával ellátott tárgyalószék egy olyan kényelmes ülőalkalmatosság, amelyet kifejezetten hosszabb megbeszélésekhez, tárgyalásokhoz vagy konferenciákhoz terveztek. Az alábbiakban leírom, milyen jellemzőkkel rendelkezik egy tipikus fix karfával ellátott tárgyalószék karfája:

  • Kényelmes ülőfelület: A karfával ellátott tárgyalószék kényelmes ülőfelülettel rendelkezik, amelynek kialakítása ergonomikus, és lehetővé teszi a hosszabb ülést anélkül, hogy fájdalmat vagy kényelmetlenséget okozna.

  • Tartós kivitel: A legtöbb fix karfával ellátott tárgyalószék karfája magas minőségű anyagokból készül, mint például a strapabíró műanyag, a tartós fém vagy a keményfa. Ez biztosítja, hogy a karfa hosszú élettartamú és ellenálló legyen a kopásnak és a sérüléseknek.

  • Stabil rögzítés: A karfa fixen rögzített, és stabilan tartja az ülőfelületet. Az ilyen típusú karfák általában szilárdan vannak rögzítve a szék vázának oldalára vagy aljára, hogy biztosítsák a felhasználók stabilitását és biztonságát.

  • Egyszerű karbantartás: A karfával ellátott tárgyalószék karfájának egyszerű karbantartása érdekében gyakran strapabíró és könnyen tisztítható anyagokból készülnek. Ennek köszönhetően a karfa könnyen tisztítható, és megtartja a friss és tiszta megjelenését hosszú időn keresztül.

  • Design: A fix karfával ellátott tárgyalószékek széles körű design-választéka elérhető. Az egyszerű és letisztult formáktól kezdve a modern és extravagáns stílusokig mindenféle kialakítás megtalálható a piacon. Így mindenki megtalálhatja az igényeinek és ízlésének megfelelő stílust.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
6 500 Ft (5 118 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Tárgyalószék karfa Termékjellemzők

– fix magasságú karfa
– karfa magassága az ülés szintjétől: kb. 195 mm
– karfa top: 280 x 45 mm
– szerelhető a 1120-as vázú tárgyalószékekre


 

Adatok
Cikkszám
antares_br05_karfa