TOP termékek

A - BR HANS forgószék és Irodaszék karfa

A - BR HANS forgószék és Irodaszék karfa
A - BR HANS forgószék és Irodaszék karfa
A - BR HANS forgószék és Irodaszék karfa
A - BR HANS forgószék és Irodaszék karfa
A - BR HANS forgószék és Irodaszék karfa

Magasságban állítható karfa irodaszékhez:

 

Az állítható magasságú karfa kényelmes és ergonomikus megoldás lehet irodai munkához vagy hosszabb ideig tartó számítógépes tevékenységekhez irodaszékén. A karfa magassága állítható, hogy megfeleljen az egyéni igényeknek és a kényelmes testtartásnak.

Ez az állítható magasságú karfa kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és kényelmes használatot biztosít, mely tökéletes kiegészítő eleme forgószékének. Az alumínium alap és a krómozott karfa csillogó megjelenést kölcsönöz az irodának vagy a munkaterületnek.

Az állítható magasságú karfa puha és kényelmes támaszt nyújt a karok számára. Az ergonomikus kialakítás segít a testtartás javításában, és csökkenti a nyak, a váll és a kar fájdalmait. A karfa egyszerűen és könnyen beállítható az egyéni igényekhez, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb beállítást.

Az állítható magasságú karfa alkalmas számítógépes munkához, írásasztalhoz vagy bármilyen helyzetben, ahol szükség van kényelmes és ergonomikus testtartásra. A karfa használható irodai székeken, számítógépes székeken, vagy bármilyen más szék esetén, amelyhez kompatibilis.

Összességében az állítható magasságú karfa kényelmes és ergonomikus megoldás lehet a hosszabb ideig tartó munkákhoz, és biztosítja a megfelelő testtartást és kényelmet. A krómozott kivitel elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az irodának vagy munkaterületnek.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
17 510 Ft (13 787 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Irodaszék karfa állítható magasságú részletek:

▪ 1D állítható magasságú műanyag karfa
▪ karfa magassága az ülés szintjétől:
    kb. 180 mm - 250 mm
▪ magasság állítási tartomány: 70 mm,
    5 fokozatban
▪ szélesség állítási tartomány:
    kb. 15 mm, oldalanként
▪ karfa top: 235 x 80 mm

Furat távolság a forgószék ülőlapjához való rögzítéshez: 55mmx55mmx55mm


 

Adatok
Cikkszám
antares_br_hans