TOP termékek

A - AR49 C forgószék és Irodaszék karfa

A - AR49 C forgószék és Irodaszék karfa
A - AR49 C forgószék és Irodaszék karfa

A 4D-s állítható karfával rendelkező irodaszékek kényelmes és ergonomikus megoldást kínálnak azoknak, akik hosszú órákat töltenek ülve munkájuk során. A karfa állíthatósága lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy azokat a pontokat támassza meg, amelyeknek a leginkább szüksége van rájuk, ezáltal javítva a testtartást és csökkentve a hát- és nyakfájdalmakat.

A 4D-s karfák állíthatóak magasságban, hosszúságban, szélességben és oldalirányba. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó teljesen testre szabhatja az ülést, az asztallal való munkát és az egész munkakörnyezetet. A karfa hosszúsága és szélessége lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmesen tudja támasztani a karjait, míg a dőlésszög beállítása lehetővé teszi a felhasználónak, hogy megváltoztassa a karfa formáját a testhelyzet megváltoztatásával, így csökkentve a nyak és a váll feszültségét.

Az ilyen típusú irodaszékek többnyire párnázottak, a karfák is, így a felhasználó kényelmesen tud rajtuk támaszkodni hosszabb ülés során is. A puha támfelület és a kényelmes ülőlapok kombinációja lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy akár órákig is kényelmesen dolgozhasson, anélkül hogy kényelmetlen érzést tapasztalna.

A 4D-s állítható karfa jelentős előnye, hogy az emberek különböző magasságban ülhetnek ugyanazon az irodaszéken, mivel a karfák magasságának állíthatósága lehetővé teszi a szék mindenki számára történő testreszabását. Ez különösen fontos, ha több ember használja ugyanazt az irodaszéket.

A magas minőségű anyagokból készült 4D-s karfás irodaszékek tartósak és ellenállóak a mindennapi használat során, és hosszú élettartamukkal jelentős befektetést jelentenek a munkakörnyezetbe. A modern kialakítás és az ergonómiai megoldások segítségével ezek az irodaszékek nemcsak kényelmesek, hanem a munkahelyi produktivitást is javítják.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
43 000 Ft (33 858 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

▪ 4D állítható karfa, puha top
▪ előre-hátra tolható, szélességben állítható
    és forgatható top
▪ krómozott acél szár
▪ karfa magassága az ülés szintjétől:
    kb. 210 - 280 mm
▪ magasság állítási tartomány: 70 mm,
    7 fokozatban
▪ karfa top: 250 x 90 mm

Furat távolság a forgószék ülőlapjához való rögzítéshez: 55mmx55mmx55mm


 

Adatok
Cikkszám
antares_ar49_c