TOP termékek

A - AR08 C forgószék és Irodaszék karfa

A - AR08 C forgószék és Irodaszék karfa
A - AR08 C forgószék és Irodaszék karfa

Krómozott irodaszék karfa rövid ismertető:

 

Az 3D-s állítható karfával ellátott irodaszék kényelmes és egészséges ülési pozíciót biztosít az egész napos munkához. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a karfa magasságának és szélességének személyre szabását, így minden felhasználó megtalálhatja a saját testalkatához és munkakörnyezetéhez leginkább megfelelő beállítást.

A karfa beállítási lehetőségei közé tartozik a magasságállítás, az előre-hátra mozgatás, a szélességállítás és az elforgatás, amelyek segítségével a karfa a felhasználó karjainak mérete és pozíciója szerint igazítható. A karfa puha támfelülettel rendelkezik, amely kényelmesen tartja a karokat, így azok nem fáradnak el hosszú órák alatt sem.

Az állítható karfák fontos szerepet játszanak az egészséges munkakörnyezet kialakításában, mivel megakadályozzák a testtartás károsodását és a hosszú távú egészségügyi problémákat. Az állítható karfákkal ellátott irodaszékek lehetővé teszik az ülőhelyek személyre szabását, így a felhasználók könnyebben tarthatják a megfelelő testtartást és elkerülhetik a fájdalmakat és a sérüléseket.

Az 3D-s állítható karfával ellátott irodaszék könnyen illeszthető bármilyen irodai környezetbe, mivel a modern és stílusos kialakítás mellett funkcionális és kényelmes megoldás is. Az állítható karfák rugalmas megoldást nyújtanak a különféle felhasználók igényeinek kielégítésére, és biztosítják az egész napos kényelmes és egészséges ülőhelyet.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
38 000 Ft (29 921 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

▪ 3D állítható karfa, puha top
▪ előre-hátra tolható és forgatható top
▪ fekete festett acél szár
▪ karfa magassága az ülés szintjétől:
    kb. 200 - 285 mm
▪ magasság állítási tartomány: 85 mm,
    6 fokozatban
▪ karfa top: 255 x 90 mm

Furat távolság a forgószék ülőlapjához való rögzítéshez: 55mmx55mmx55mm


 

Adatok
Cikkszám
antares_ar08_c