TOP termékek

A - 375 CR forgószék és irodaszék Gázlift króm színben

A - 375 CR forgószék és irodaszék Gázlift króm színben
A - 375 CR forgószék és irodaszék Gázlift króm színben

Fokozd az irodai széked kényelmét és testreszabhatóságát a kiváló minőségű forgószék gázlifttel. Ez a krómozott gázlift ideális választás mindenki számára, aki a stabilitást és a testre szabhatóságot részesíti előnyben az irodai székén. A tubus hossza 375 mm, míg a löket tartománya 245 mm, ami lehetővé teszi, hogy az irodai széked magasságát személyre szabottan beállítsd.

A krómozott felületű gázlift nemcsak tartósságot és megbízhatóságot nyújt, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz az irodai székednek. Az összehangolt stílus és a kiváló minőség kombinációja segít abban, hogy munkahelyeden vagy otthoni irodádban is magas színvonalú megjelenést érj el.

Az irodai szék gázliftje kulcsfontosságú eleme a kényelemnek és az ergonómiának. Az állítható magasság lehetővé teszi, hogy megtaláld a legmegfelelőbb ülési pozíciót, ami hozzájárul a hosszabb ideig tartó kényelmes és produktív munkához. A könnyű beállítás és a tartós konstrukció garantálja, hogy az irodai széked mindig az elvárásaidnak megfelelően működjön.

Tedd még komfortosabbá és testreszabottabbá az irodai munkavégzést a forgószék gázliftjével. Hozd ki magadból a legtöbbet a munkaidődből, miközben biztosítod a megfelelő támogatást és kényelmet az irodai széken. A krómozott gázlift kiváló választás a forgószéked fejlesztéséhez, és a legjobb irodai élményt nyújtja a mindennapi tevékenységeid során.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
25 010 Ft (19 693 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Termékjellemzők

– tubus hossz: 375 mm
– löket tartomány: 245 mm

- 1 év garancia

- 110 kg. statikus teherbírás

- Krómozott acél


 

Adatok
Cikkszám
antares_375_cr