TOP termékek

A - 230 N HD forgószék és irodaszék Gázlift

A - 230 N HD forgószék és irodaszék Gázlift
A - 230 N HD forgószék és irodaszék Gázlift

A fekete színű gázliftünk kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, hogy a szék magasságának beállítása és a teherbírás szempontjából is megfeleljen az elvárásoknak. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a termék jellemzőit:

  • Tubus hossz: A gázlift tubus hossza 230 mm, amely biztosítja a megfelelő működést és stabilitást.
  • Löket tartomány: A gázlift löket tartománya 125 mm, így könnyedén és precízen lehet beállítani a szék magasságát a felhasználó preferenciái szerint.
  • Megnövelt teherbírás: Ez a gázlift rendelkezik egy kiválóan megnövelt teherbírással, akár 150 kg-ig. Ez garantálja a stabil és biztonságos használatot a különböző testtömegű felhasználóknak.

A fekete színű gázliftünk nem csak erős és megbízható, de stílusos kiegészítője is lehet az irodai székeknek vagy bármely más ülőalkalmatosságnak. A fekete szín elegáns és időtálló, ami tökéletesen illeszkedik a modern és professzionális környezetekbe.

A gázlift kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és hosszú élettartamot. A fekete színű felület pedig ellenálló a kopásnak és könnyen tisztán tartható.

Válassza a fekete színű gázliftet, hogy biztosítsa az irodai vagy bármilyen más székének megfelelő működését és stabilitását. Ez a gázlift kombinálja a funkcionalitást és az esztétikát, így ideális választás mindenki számára, aki értékeli a minőséget és a dizájnt.

Kérjük, látogasson el weboldalunkra (www.szeknetshop.hu), ahol széles választékban megtalálhatja a fekete színű gázliftet, valamint más irodabútor és tartozék lehetőségeket.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

15 000 Ft (11 811 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Adatok
Cikkszám
antares_230_n_hd