TOP termékek

A - 230 CR HD irodaszék Gázlift

A - 230 CR HD irodaszék Gázlift
A - 230 CR HD irodaszék Gázlift

Amikor irodaszéket választunk, fontos figyelembe venni a testsúlyunknak megfelelő teherbírású gázliftet. A következő termékjellemzőkkel rendelkező gázlift kiváló választás lehet:

  • A tubus hossza: 230 mm, amely lehetővé teszi az irodaszék magasságának könnyű és pontos beállítását.
  • A löket tartománya: 120 mm, amely lehetővé teszi az irodaszék magasságának széleskörű beállítását, így megtalálhatjuk a legkényelmesebb üléspozíciót.
  • Megnövelt teherbírás: Akár 150 kg teherbírás, ez a gázlift kiválóan megfelel a nagyobb testsúlyú felhasználók számára, biztosítva a stabilitást és megbízható működést.

Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
15 000 Ft (11 811 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

A testsúlynak megfelelő teherbírású gázlift kiválasztása számos előnnyel jár:

  1. Biztonság: A megfelelő teherbírású gázlift biztosítja az irodaszék stabilitását és megbízható működését. Ez különösen fontos nagyobb testsúly esetén, mivel ezekben az esetekben a terhelés nagyobb lehet, és biztosítani kell a biztonságos ülőhelyzetet.

  2. Kényelem: A megfelelően működő gázlift lehetővé teszi az irodaszék magasságának könnyű és pontos beállítását, így megtalálhatjuk a legkényelmesebb üléspozíciót a hosszabb időn át történő munkához vagy tevékenységekhez.

  3. Tartósság: A testsúlynak megfelelő teherbírású gázlift hosszabb élettartamot biztosít az irodaszék számára. A nagyobb terhelésre tervezett gázlift jobban ellenáll az idő előtti kopásnak és meghibásodásnak, meghosszabbítva az irodaszék élettartamát.

  4. Ergonómia: Az irodaszék ergonómiája fontos a kényelem és az egészség szempontjából. A megfelelő teherbírású gázlift lehetővé teszi az irodaszék optimális beállítását a testsúlyunkhoz, így javítva az ergonómiát és csökkentve a testtartási problémákat és kényelmetlenségeket.Megbízhatóság: A nagyobb teherbírású gázlift megbízható működést biztosít a hosszabb távú használat során. Az alaposan tervezett és erősített szerkezet lehetővé teszi a gázliftnek, hogy hosszú távon is megbirkózzon a nagyobb terheléssel, így minimalizálva a meghibásodás és tönkremenetel kockázatát. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon is számíthatunk az irodaszékünk stabilitására és teljesítményére, ami növeli a felhasználói elégedettséget és az irodabútor élettartamát.

  5. Amennyiben a testsúlyunknak megfelelő teherbírású gázliftet választunk, biztosítjuk a biztonságot, kényelmet, tartósságot, ergonómiát és megbízhatóságot az irodaszékünk számára. Ezáltal optimális munkakörnyezetet teremtünk magunknak, amely segít produktívabb és kényelmesebb munkavégzésben. A megfelelő teherbírású gázlift gondoskodik arról, hogy az irodaszékünk a testsúlyunknak megfelelően működjön, és hosszú távon is kielégítően teljesítsen.


 

Adatok
Cikkszám
antares_230_cr_hd