TOP termékek

A - 197 CR HD irodaszék Gázlift

A - 197 CR HD irodaszék  Gázlift
A - 197 CR HD irodaszék Gázlift

Az irodaszék gázliftje kiváló minőségű és megbízható működésű. A termék jellemzői garantálják a stabilitást, kényelmet és hosszú élettartamot.

A gázlift tubusának hossza 197 mm, ami ideális méretet biztosít az irodaszék magasságának beállításához. A löket tartománya 106 mm, így könnyedén és precízen állítható a forgószék magassága az egyéni igényeknek megfelelően.

Az irodaszék gázliftje rendelkezik egy megnövelt teherbírással, akár 150 kg-ig. Ez azt jelenti, hogy a gázlift biztonságosan és stabilan működik nagyobb terhelés esetén is, lehetővé téve az ergonomikus és kényelmes ülést akár nehezebb testalkatú személyek számára is.

Ez a gázlift kiváló választás irodai környezetbe, munkaasztalokhoz vagy irodaszékekhez. A magas minőségű anyagok és a megbízható konstrukció garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

A termék kiválóan kombinálható különböző típusú irodabútorokkal és stílusokkal. Rugalmasan alkalmazható az irodai környezetben, és hozzájárulhat az ergonomikus munkahely kialakításához.

Biztosítson magának és kollégáinak optimális kényelmet és támogatást az irodaszék gázlifte által, amely megfelelő stabilitást és megnövelt teherbírást nyújt a mindennapi használat során.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
15 000 Ft (11 811 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Az irodaszék kiválasztásakor, a testsúlynak megfelelő teherbírású gázlift választása rendkívül fontos. Itt van néhány ok, hogy miért:

  1. Biztonság: A megfelelő teherbírású gázlift biztosítja az irodaszék stabilitását és megbízható működését. Ha a gázlift nem képes megbirkózni a testsúlyunkkal, az irodaszék instabillá válhat, ami növeli a baleset vagy sérülés kockázatát. A túlterhelt gázlift tönkremenhet, ami további biztonsági problémákat okozhat.

  2. Kényelem: A megfelelően működő gázlift lehetővé teszi az irodaszék magasságának könnyű és pontos beállítását. Ha a gázlift nem tudja megtartani a testsúlyunkat, az irodaszék magassága idővel változhat vagy leereszkedhet, ami kényelmetlenséget és kellemetlenséget okozhat az ülőhelyzetben.

  3. Tartósság: A testsúlynak megfelelő teherbírású gázlift kiválasztása hosszabb élettartamot biztosít az irodaszék számára. Ha egy alulterhelt gázliftet használunk, fokozott nyomás és terhelés nehezedik a mechanizmusokra és az irodaszék szerkezetére, ami hosszú távon károsíthatja azokat.

  4. Javítja az ergonómiát: Az irodaszék ergonómiája alapvető fontosságú a kényelem és az egészség szempontjából. A megfelelő teherbírású gázlift lehetővé teszi az irodaszék megfelelő beállítását a testsúlyunkhoz, így javítva az ergonómiát. Ez lehetővé teszi az optimális üléspozíció és testtartás fenntartását, csökkentve az ülés okozta fáradtságot és kellemetlenségeket.

  5. Hosszabb távú megtakarítás: A testsúlynak megfelelően választott irodaszék és gázlift meghosszabbítja az irodabútor élettartamát és csökkenti a javítások és cserék szükségességét. Ez hosszú távon pénzt takaríthat meg, mivel nem kell gyakran új irodaszéket vagy gázliftet vásárolni.

Összességében, a testsúlynak megfelelő teherbírású irodaszék és gázlift választása biztosítja a biztonságot, kényelmet, tartósságot


 

Adatok
Cikkszám
antares_197_cr_hd