TOP termékek

D - T-3 rakásolható szék

D - T-3 rakásolható szék
D - T-3 rakásolható szék
D - T-3 rakásolható szék
D - T-3 rakásolható szék
D - T-3 rakásolható szék
D - T-3 rakásolható szék
D - T-3 rakásolható szék
D - T-3 rakásolható szék
D - T-3 rakásolható szék
D - T-3 rakásolható szék
D - T-3 rakásolható szék

Örömmel bemutatjuk a T3 rakásolható széket, amely rendkívül praktikus és kényelmes választás a tárgyalók és konferenciatermek számára. Ez a szék kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát és optimalizálják a helykihasználást.

Az ülőfelületet könnyű és légáteresztő mesh szivacs borítja, ami hozzájárul a kényelemhez és a hosszú távú kényelmes üléshez. A háttámla műanyagból készült, amely tartós és könnyen tisztítható. A lábakat krómozott fém anyagból gyártották, ami biztosítja a stabil és erős tartást.

Ez a rakásolható szék elérhető három különböző színben: bordó, fekete és kék. Ez lehetővé teszi, hogy a széket harmonizálhassa a helyiség vagy rendezvény témájával és stílusával.

A rakásolható szék méretei a következők: magasság 87 cm, szélesség 46 cm és mélység 39 cm. Ez a méretek optimális ülőkomfortot biztosítanak, miközben megfelelően helytakarékosak.

Egyik kiemelkedő előnye ennek a rakásolható széknek az egymásba rakhatósága. Maximum 10 széket lehet egymásra helyezni, ami jelentős helymegtakarítást eredményez a tárolás során.

Ezt a széket 1 év garanciával kínáljuk, hogy biztosítsuk a vásárlóink számára a megbízhatóságot és elégedettséget.

Ez a rakásolható szék ideális választás, ha könnyű, kényelmes és helytakarékos megoldást keresel tárgyalókban és konferenciatermekben. Párnázott ülőfelülete kényelmet nyújt hosszabb tárgyalások során, míg a rakásolható jellemző lehetővé teszi a hely optimalizálását és a könnyű tárolást.

Fedezd fel a különleges tulajdonságait és előnyeit ezen a kiváló rakásolható széken, és élvezd a kényelmes és praktikus megoldást tárgyaló- és konferenciatermekben.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
14 420 Ft (11 354 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Anyag: Mesh szivacsos ülőfelület, műanyag háttámla, krómozott fém lábak.
Garancia: 1 év
Szín: bordó, kék.
Méretek:
Magasság: 87 cm
Szélesség: 46 cm
Mélység: 39 cm
Rakásolhatóság: maximum 10-ig.

Előnyök: Könnyű, kényelmes, párnázott, rakásolható, szűkebb mint a sztenderd tárgyaló és konferencia székek. Ráadásul ezt a rakásolható konferenciaszéket jelenleg készletről tudjuk biztosítani mind a 2 színben.


 

Adatok
Rakásolhatóság
10 db-ig
Magasság
87 cm
Szélesség
46 cm
Mélység
39 cm
Cikkszám
div_t3_rakasolhato_konferenciaszek