TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

IS-80/62-LUX Sarkos íróasztal LUX fémlánbbal, 80 X 62 cm-es kivitelben

IS-80/62-LUX  Sarkos íróasztal LUX fémlánbbal, 80 X 62 cm-es kivitelben
IS-80/62-LUX  Sarkos íróasztal LUX fémlánbbal, 80 X 62 cm-es kivitelben
IS-80/62-LUX  Sarkos íróasztal LUX fémlánbbal, 80 X 62 cm-es kivitelben
IS-80/62-LUX  Sarkos íróasztal LUX fémlánbbal, 80 X 62 cm-es kivitelben

IS-80/62-LUX Sarkos íróasztal LUX fémlánbbal, 80 X 62 cm-es kivitelben

IS-80/62-LUX fémlábas íróasztal 80 x 62 cm-es íróasztal szögletes kivitelben, LUX fémlábakkal. Az íves LUX fémlábak elegáns megjelenést biztosítanak az asztalnak. A lábszerkezeten belül a kábelek elvezetése megoldott.

Az asztal rendkívül stabil kivitelű. Köszönhető ez a 28 mm vastag asztallapnak, és a masszív LUX fémlábakat összekötő fém csatornának. A fém összekötő csatorna a kábelek elvezetésére, elrejtésére is alkalmas. A fém asztallábak levehető burkolata alatt a kábeleket rejtetten is elvezetheti. Az asztallap színe a jobboldali boxokból választható, mint ahogy a LUX  fémlábak színe is. Az asztal igény esetén ellátható kábelátvezető dugóval is.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Márka :
Vénusz irodabútor LUX fémlábas asztalok
Gyártói garancia :
60 hónap
Szállítási idő :
15 nap
Asztal szélessége :
804 mm
Asztal mélysége :
624 mm
Asztal magassága :
730 mm
További adatok
90 290 Ft (71 094 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

LUX FÉMLÁBAS FÉMGERENDÁS ASZTALOK ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Vénusz irodabútor LUX fémlábas asztalainak a bemutatása 

A Vénusz irodabútorok LUX fémlábas asztalai strapabíró kivitelben készülnek. Így az asztallap a hagyományosnál vastagabb, 28 mm-es bútorlapból készül. A lábszerkezet hegesztett zártszelvénnyel készül pórszórt felületekkel. A fémláb szerkezethez kivehető  takaróelemek tartoznak, melyek mögött a kábelek rejtetten felvezethetőek az asztallap alá. A LUX fémlábakat az asztallap alatt egy fám csatprna köti össze. Ez egyrészt merevíti az asztal szerkezetét, ugyanakkor alkalmas az asztallap alatt húzódó kábelek, vezetékek tárolására is. Méretben, kialakításban többféle LUX fémlábas asztal közül választhat, így a kisebb és nagyobb irodák számára is kínálunkk megfelelő  fémlábas íróasztalokat, munkaasztalokat.

Vénusz irodabútor LUX fémlábas asztalainak műszaki leírása 

Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez.

 

Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag, mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű él léccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. - Az asztalok 730 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. - A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett fekete és alumínium színezetű. A fémgerenda szélessége változtatható, a gerenda egyben kábelelvezetésre is szolgál. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. A lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120°-os kialakításban), tárgyalóelemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartók, toronytartók, klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok csőlábai szintezhetők. A toldalékokat az asztalokhoz 3 mm vastag fémlemezzel és facsavarral kell rögzíteni.

 

Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk a LUX fémlábas író- és munkaasztalokat.


 

Adatok
Lábszerkezet
LUX fémlábas kivitel
Tartozékok
Szerelvénycsomag, 1 garnitúra
Kivitel
Lapraszerelt, egyszerű összeszerelést igényel
Cikkszám
LUX-IS-80-62
Színválaszték

Vénusz irodabútor színválaszték

Szeretné színesben látni a Vénusz irodabútorokat?

Akkor nézze meg a Vénusz irodabútorok aktuális színválasztékát. Ezek a kedvelt irodabútorok szerencsére sokféle színben rendelhetőek. Így Ön biztosan talál kínálatunkban olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

 

Az irodabútorok gazdag színválasztéka abban is segít Önnek, hogy az egyes funkciók akár színekkel is megjeleníthetőek vagy éppen megkülönböztethetőek legyenek.

Vénusz irodabútor alap színválaszték

A Vénusz irodabútorokat jelenleg az alábbi színekben, illetve azok kombinációjában tudja megrendelni. Az egyes színek nagyobb képen történő megtekintéséhez kérjük kattintson a kiválasztott szín képére. A fekete szín csak korpusznak, és kiegészítő színként választható?

 

Szeretné döntés előtt még "élőben" is megtekinteni a színmintáinkat? Akkor rendelje meg az "élő" színmintákat, amit futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül megküldünk Önnek.

 

Rendelhető irodabútor színek

Vénusz irodabútor világosszürke színbenVálasztható bútor színkombináció:
világosszürke - világosszürke
világosszürke - fekete
Vénusz irodabútorok juhar színbenVálasztható bútor színkombináció:
juhar - juhar
juhar - világosszürke
juhar - olaszalma
Vénusz irodabútor világosszürke sonomatölgy színbenVálasztható bútor színkombináció:
világos sonoma tölgy - világos sonoma tölgy
Vénusz irodabútor család bükk színbenVálasztható bútor színkombináció:
bükk - bükk
bükk - fekete
Vénusz irodabútorok cseresznye színbenVálasztható bútor színkombináció:
cseresznye - cseresznye
cseresznye - fekete
Vénusz irodabútor olaszalma színbenVálasztható bútor színkombináció:
olaszalma - olaszalma
olaszalma - fekete
Vénusz irodabútorok dijoni dió színbenVálasztható bútor színkombináció:
dijoni dió - dijoni dió
dijoni dió - fekete
Vénusz irodabútor szil színben

Választható bútor színkombináció:
szil - szil
szil - világosszürke

szil - fekete

 

Kiegészítő termékek