TOP termékek

Sarkos asztalok

Az extend irodabútor család többféle asztallap opcióval rendelhető. Ezen opciók közül a leggyakoribbak a sarkos asztalok. Ezek valójában azokat a termékeket (íróasztalokat) foglalják magukba, melyeknek a sarkai mind egyenesek, így egyszerűen fogalmazva sarkosak. Ezen felül rendelkezük kerekített lapokkal és óvális asztallapokkal is természetesen, viszont az esetek többségében az éles sarkakkal ellátott íróasztalokat választják vásárlóink.

Az asztallapok különböző formavilágokkal rendelkezhetnek, amelyek lehetővé teszik az asztalok különböző stílusokban történő kialakítását és alkalmazását. Néhány gyakori asztallap formavilág típus:

  1. Négyzetes és Téglalap alakú asztallapok: Ezek a leggyakoribb és legelterjedtebb asztallap alakok. Négyzetes íróasztalok kisebb területen elférnek, míg a téglalap alakú asztalok több embert képesek befogadni. Egyébként a szögletes végű íróasztalok azért is a legjobb választás, mert összetolás esetén teljesen passzolnak egymáshoz az asztalok.

  2. Kör alakú asztallapok: Ezek az asztallapok kör alakúak, és általában egy kerek asztal alakját veszik fel. Ezek gyakran barátságosabb, közösségi környezetet teremtenek, mivel mindenki a kör középpontjában ül.

  3. Ovális asztallapok: Az ovális asztallapok a kör és a téglalap alakú íróasztalok közötti kompromisszumot jelentik. Ezek az asztalok általában könnyebb közösségi beszélgetésekhez és hosszabb összejövetelekhez, mivel az asztal mindkét végén kényelmesen lehet ülni.

  4. Laposan lekerekített sarkú asztallapok: Ezek az asztallapok általában téglalap alakúak, de a sarkokat lekerekítik. Ez a dizájn gyakran biztonságosabb és ergonomikusabb, különösen akkor, ha gyerekek vagy idősebb emberek is használják az asztalt.

  5. Egyedi formák: Ezen kívül számos egyedi formájú asztallap létezik, például olyanok, amelyek hajlított vagy szabálytalan alakúak. Ezek az asztallapok különleges stílust és megjelenést kölcsönöznek az asztalnak, és különleges igényekhez igazodhatnak.

Ezek csak néhány példa az asztallapok különböző formavilág típusaira, és a tervezés és stílusok széles skáláját kínálják az asztalokhoz. Az asztallap formájának kiválasztása az adott helyiség funkciójától, méretétől és stílusától függ. A Vénusz irodabútor és az Extend irodabútor család minden asztallap típussal rendelkezik, így az irodai szekrényeihez és tárolóihoz teljesen személyre szabhatja az íróasztalát, tárgyalóasztalát.