TOP termékek

RP-LL-292 recepcióspult laplábbal (292 x 160 cm-es íves)

RP-LL-292 recepcióspult laplábbal (292 x 160 cm-es íves)
RP-LL-292 recepcióspult laplábbal (292 x 160 cm-es íves)

Recepcióspult laplábbal Nagyméretű recepcióspult hagyományos laplábball és asztaltoldattal. A recepcióspult befoglaló mérete 292 x 160 cm. Az asztal a képen jobbos kialakítású.

 

Természetesen a recepcióspult kombináció rendelhető balos kivitelben is. Mivel az elemet készre szerelten szállítjuk, beszereléskor már nem lehet megváltoztatni a jobbos-balos kialakítást. Ezért kérjük, már megrendeléskor jelezze hogy jobbos vagy balos asztalkombinációt szeretne.

 

A fotó és a rajz méretben egymástól annyiban eltér, hogy az az asztal, ami alatt a fiókos konténer van már megszűnt, helyette csak 80 cm szélességű asztal létezik a rajz szerinti kialkítással. Az egyenes asztalok megjelenéséhez hozzátartozik (bár ez sajnos nem látszik jól a képen) hogy az előlapjuk nem ér le a földig.

 

A recepcióspult elemei:


- IS-120/80 laplábas íróasztal
- IS-80/62-SZG laplábas számítógépasztal
- AR-SE-62/80-J sarokelem rátétpulttal, jobbos kialakításban
- AR-120/44 rátétpult polcokkal
- AR-80/44 rátétpult polccal
- 80-3F-FA fiókos konténer zárral
- TO-109-110-J csatlakozó toldat fém csőlábbal

 

Hasznos információ:

 

Bár a recepcióspult ebben az esetben 291 x 160 cm helyigényű, lehetőség van az adott helyszín, vagy a szükséges munkafelületnek megfelelően ezen a kombináción változtatni. Így igény esetén az íves toldat elhagyható, illetve az asztalok mérete is változtatható. Ehhez készítettünk segtségképpen egy rajzot, amin egyszerűen át tudja tekinteni a kombinációs lehetőségeket.

 

Ezt a rajzot IDE KATTINTVA tudja megnézni, vagy PDF formátunban letölteni. Ami még fontos lehet, hogy ezt a recepcióspultot nem csak a képen látható színben, hanem a Vénusz irodabútor család standard színeiben, vagy azok kombinációjában is megrendelheti. A standard színválasztékot megtekintheti IDE KATTINTVA is.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Szállítási idő :
15 nap
További adatok
Adatok
Cikkszám
626
Kiegészítő termékek