TOP termékek

EX-71-1A-J Két rendező magas ajtós félszekrény , jobbos kialakításban A/4 dossziékhoz illeszkedő polcosztással

EX-71-1A-J félszekrény
EX-71-1A-J félszekrény
EX-71-1A-J félszekrény
EX-71-1A-J félszekrény
EX-71-1A-J Két rendező magas ajtós félszekrény , jobbos kialakításban A/4 dossziékhoz illeszkedő polcosztással
EX-71-1A-J 793x400x400 mm-es ajtós, polcos feles szekrény

Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Gyártói garancia :
60 hónap
Szállítási idő :
15 nap
Szekrény szélessége :
400 mm
Szekrény mélysége :
400 mm
Szekrény magassága :
793 mm + 20 mm
Irattároló szekrény teherbírása :
20 kg polconként
További adatok
37 660 Ft (29 654 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

IRATTÁROLÓ SZEKRÉNYEK

Extend irodabútor szekrények bemutatása

Az Extend Irodabútor Család szekrényei kifejezetten az A/4 méretű iratok gazdaságos tárolására lettek kialakítva. Az irattároló szekrények stabil kialakításúak, így szekrények akár egymásra is építhetőek. A szekrényeket készre szerelten szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy a polcok az oldalfallal és a hátfallal is stabilan össze vannak építve, így a polcok teherbírása is jelentősen megnőtt. Ezért bárhogy is telerakja a szekrényt iratokkal, biztos lehet benne, hogy a polc nem fog leszakadni.

Extend irodabútor szekrények műszaki leírása

A szekrények 4 féle magassági és 2 féle szélességi mérete miatt optimálisan berendezhetők a különböző méretű irodák. Szekrénymagasságok: 1929 mm, 1529 mm, 1161 mm, 793 mm, asztal magas szekrényeké 720 mm. A magassági méret nem tartalmazza az állítható láb méretét (20 mm)!
Szélességük 800 mm és 400 mm ill. tolóajtós szekrényeknél 1200, 1600, 2400 mm. Mélységük 400 mm, az akasztós szekrényé pedig 600 mm. Készülhetnek nyíló ajtóval, nyitottan, egyes típusok tolóajtóval,
alumíniumkeretes üvegajtóval, fiókkal és redőnyős ajtóval. A szekrények magassági különbsége, szerkezeti kialakítása lehetővé teszi az egymásra helyezhetőséget, ezáltal lehetőség van a padozattól a mennyezetig történő bútorozásra.


Az 1929, 1529, 1161, 793 mm magas nyíló ajtós szekrények esetében a szekrénytest kétféle vastagságú mindkét oldalán laminált faforgácslapból kerül fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. Az oldalak,
polcok, ajtólap vastagsága 18mm, míg a hátfal 8 mm vastag. A közös tetőlap a fent említett szekrényeknél 18 vagy 28 mm-es anyagvastagságú. 2, 3, 4 rendezős szekrényekhez mindig kell tetőlapot rendelni a korpusz és a fogóprofil kialakítása miatt, 5 rendezős szekrényeknél választható. Tolóajtós szekrények esetében a 28 mm vastagságú tető és fenék közé kerül a 18 mm-es szekrényoldal.

 

A hátfal 8 mm vastag, mindkét oldalán laminált faforgácslap, amely az oldalban, a tetőben és a fenékben kialakított árokba illeszkedik, ezzel elérve azt, hogy a szekrény térbe állítva is esztétikus külsőt mutat. A tető, fenék és az ajtók élei 2 mm-es, míg az oldalak és a polcok élei 1 mm-es ABS rendszerű környezetbarát él léccel készülnek, amelyek fokozottan  igénybevett helyeken is tartják minőségüket. Az ajtók rácsukódóak, melyeket csillapítós fém kivetőpántok működtetnek. A rejtett fogantyú anyaga fém; matt króm színben. A szekrények zárhatóságát igény szerint biztonsági zárakkal oldjuk meg. A szekrények sorolását és beállítását a fenékre szerelhető, alaphelyzetben 20 mm magas állítható lábakkal tudjuk elvégezni.

 

Az extend irodabútorhoz tartozó tetőlapokról részletesen IDE kattintva olvashat.


 

Adatok
Tartozékok
4db szintezőtalp
Cikkszám
EX-71-1A-J
Kiegészítő termékek