TOP termékek

A - Bat XXL hálós forgószék fejtámlával és állítható karfákkal

A - Bat XXL hálós forgószék fejtámlával és állítható karfákkal
A - Bat XXL hálós forgószék fejtámlával és állítható karfákkal
A - Bat XXL hálós forgószék fejtámlával és állítható karfákkal
A - Bat XXL hálós forgószék fejtámlával és állítható karfákkal
A - Bat XXL hálós forgószék fejtámlával és állítható karfákkal

Bat fekete hálós irodaszék adatok és paraméterek: 

Teljes magasság: 115-126 cm
Ülésmagasság:  42-53 cm
Teljes szélesség: 69 cm
Ülésszélesség: 51 cm
Ülésmélység: 46-50 cm
Garancia:  3 év
Állapot: Lapraszerelt
Szállítás: kiscsomag GLS rendelés
Megnevezés: Bat hálós forgószék
Parkettagörgő: opcionális
Teherbírás: 130 kg
Kárpit: Fekete  háló és ülőlap

 

Készletinformáció: A Bat XXL hálós forgószék jelenleg készletről rendelhető.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
148 070 Ft (116 591 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

A Bat fekete hálós forgószék egy kiváló választás mindazok számára, akik egy modern, kényelmes és funkcionális irodaszéket keresnek. A szék kialakítása és számos paramétere a felhasználók számára optimális kényelmet és rugalmasságot biztosítja hosszantartó használat során.

A szék teljes magassága 115-126 cm között állítható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy személyre szabják a magasságot az egyéni igényeknek megfelelően. Az ülésmagasság szintén állítható 42-53 cm között, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb pozíciót. A designos karfák további kényelmet és támaszt nyújtanak a munkavégzés során.

A szék teljes szélessége 69 cm, míg az ülésszélesség 51 cm, így elegendő teret biztosít a felhasználóknak a kényelmes elhelyezkedéshez. Az állítható ülésmélység (46-50 cm) lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a személyes preferenciáinak megfelelő üléspozíciót.

A Bat hálós forgószék fekete hálóból és ülőlapból készül, ami nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem légáteresztő tulajdonságokkal is rendelkezik, így hozzájárul a kényelmes és hosszan tartó üléshez. A króm lábcsillag nemcsak esztétikus, hanem stabil is, biztosítva a szék hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A parkettagörgők opcionálisan választhatók, így a szék könnyen mozgatható és alkalmazkodik az adott irodai környezethez.

A Bat hálós forgószék tehát nem csupán kifinomult megjelenésű, hanem a magas minőségű anyagok és rugalmas kialakítás révén ideális választás olyan munkahelyek számára, ahol 7-10 órás hosszú munkanapok során is biztosítani kell a felhasználók kényelmét és produktivitását. Ráadásul a 3 év garancia és a lapraszerelt állapot további biztonságot és kényelmet nyújt az ügyfelek számára.


 

Adatok
Teherbírás
130 kg
Teljes szélesség
69 cm
Ülésmélység
46-50 cm
Ülésszélesség
51 cm
Lapraszerelt
Igen
Magasság
115-126 cm
Szín
Fekete háló
Garancia
3 év
Cikkszám
A-Bat
Bat hálós irodaszék előnyei

A Bat hálós forgószék számos előnnyel rendelkezik, amelyek kényelmes és produktív munkakörnyezetet teremtenek. Néhány fő előnye a következők:

 1. Állítható Magasság és Ülésmagasság: A szék teljes magassága és ülésmagassága állítható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák a szék pozícióját az optimális kényelem érdekében.

 2. Állítható Ülésmélység: A Bat hálós forgószék állítható ülésmélysége lehetővé teszi, hogy minden felhasználó megtalálja a számára legkényelmesebb üléspozíciót.

 3. Designos Karfák: A szék kényelmét növelik a modern designnal ellátott karfák, amelyek támaszt és kényelmet biztosítanak a felhasználók számára.

 4. Légáteresztő Háló: A szék hálós kialakítása légáteresztő és kényelmes ülési élményt nyújt. Ez különösen fontos hosszabb ideig tartó munkavégzés során, mivel segít elkerülni a túlzott izzadást.

 5. Króm Lábcsillag: A szék króm lábcsillaga nemcsak esztétikus, hanem stabil is. A megfelelő alap biztosítja a szék tartósságát és megbízhatóságát.

 6. Opcionális Parkettagörgők: A parkettagörgők opcionálisan választhatók, ami lehetővé teszi a könnyű mozgatást az irodai környezetben, anélkül, hogy a padlót megsértené.

 7. Teherbírás: A Bat hálós forgószék teherbírása 130 kg, ami azt jelenti, hogy strapabíró és alkalmas különböző testtípusoknak.

 8. Könnyű Szállítás: A szék lapraszerelt állapotban érkezik, ami könnyű szállítást és összeszerelést tesz lehetővé.

 9. Hosszú Garancia: A Bat hálós forgószékhez 3 év garancia tartozik, ami további biztonságot nyújt a vásárlóknak a berendezés minőségével kapcsolatban.

Ezek az előnyök együttvéve egy ergonomikus, kényelmes és stílusos irodaszéket eredményeznek, amely ideális választás lehet azoknak, akik hosszabb ideig ülnek az irodában, és fontos számukra a testtartás, a kényelem és a design is.

Miért a Bat hálós forgószéket vásárold meg?

A Bat hálós forgószék számos jellemzője és előnye miatt lehet vonzó választás az irodai környezetben való használatra. Az alábbiakban néhány érvet talál a Bat forgószék mellett való döntés mellett:

 1. Ergonómia és Kényelem: Az állítható magasság, ülésmagasság és ülésmélység lehetőségei lehetővé teszik, hogy testreszabja a széket saját igényeinek és kényelmének megfelelően. Az ergonomikus kialakítás, a hálós ülőfelület és a designos karfák segítenek megőrizni a jó testtartást és csökkenteni a fáradtságot hosszabb ideig tartó munkavégzés során.

 2. Stílusos Megjelenés: A modern, fekete hálós kialakítás és a króm lábcsillag esztétikus és stílusos megjelenést kölcsönöznek a széknek. Ez hozzájárulhat az irodai tér vonzóbbá és inspirálóbbá tételéhez.

 3. Rugalmas Használat: A szék teherbírása 130 kg, ami azt jelenti, hogy különböző testalkatú felhasználók számára is alkalmas. A rugalmas kialakítás és az állítható funkciók lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára ideális üléspozíciót.

 4. Légáteresztő Kényelem: A hálós ülőfelület légáteresztő, így hozzájárul a kényelmes és hűvös ülési élményhez, különösen hosszabb ideig tartó munka esetén.

 5. Opcionális Parkettagörgők: A parkettagörgők opcionálisan választhatók, ami lehetővé teszi a könnyű mozgatást az irodai környezetben, anélkül, hogy a padlót megsértené.

 6. Hosszú Garancia: A 3 év garancia további biztonságot nyújt a vásárlók számára a szék minőségével kapcsolatban, és azt mutatja, hogy a gyártó magabiztos a termékének tartósságában.

 7. Lapraszerelt Szállítás: A lapraszerelt állapot lehetővé teszi a könnyű szállítást és összeszerelést, ami kényelmes vásárlási élményt nyújt.

 8. Széleskörű Kínálatban Elérhető: A Bat XXL hálós forgószék készleten elérhető, ami azt jelenti, hogy gyorsan rendelkezésre áll, és nem kell hosszú várakozási idővel számolnia.

Végül is, a választásnál mindig fontos figyelembe venni az egyéni igényeket, de a fenti jellemzők és előnyök alapján a Bat hálós forgószék jó választásnak tűnhet azoknak, akik egy modern, kényelmes és stílusos irodaszéket keresnek.

Hasonló termékek