GG-200/120-B íróasztal

GG-200/120-B íróasztal
GG-200/120-B íróasztal
GG-200/120-B íróasztal
GG-200/120-B íróasztal

GG-200/120-B vezetői íróasztal Aránylag kisméretű 200 x 120 cm-es vezetői íróasztal íves tárgyalóvéggel. Kialakításából adódóan nem csak munkaasztalként, hanem íves végkialakításából adódóan, tárgyalóasztalként, ügyfelek, vendégek fogadására is alkalmas. Amennyiben az íróasztalhoz konténer is tartozik, a lábszerkezet kialakításából adódóan a lábtér nem nagyméretű. Az asztal rendelhető jobbos kialakításban is, valamint opcionálisan KD kábelátvezető dugó is rendelhető hozzá.


Kérdése van az irodabútorral kapcsolatban? Kérdezze kollégáinkat emailben az info@te96bt.hu címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot.

Várható szállítási idő:
Megrendeléstől számított kb. 2 hét
Asztal szélessége:
2004 mm
Asztal mélysége:
1204 mm
Asztal magassága:
744 mm
Nem kérek plusz szolgáltatást
Kábelátvezető dugó helyszínen befúrva +800 Ft
75 514 Ft (59 460 Ft + ÁFA)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Színválaszték
Részletek

LAPLÁBAS ÍRÓ- ÉS MUNKAASZTALOK

Vénusz irodabútor laplábas asztalainak a bemutatása

A Vénusz irodabútorok asztalai strapabíró kivitelben készülnek. Így minden elemük a hagyományosnál vastagabb, 28 mm-es bútorlapból készül. A lábak között még merevítőlap is beépítésre kerül, ez tovább növeli az íróasztalok teherbírását. Méretben, kialakításban sokféle megoldás közül választhat, így a kisebb és nagyobb irodák számára is kínálnak megfelelő íróasztalokat, munkaasztalokat.

 

Vénusz irodabútor laplábas asztalok műszaki leírása 

A Vénusz irodabútor Család író - és munkaasztalainak formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez.

 

Az asztallapok és a lap lábszerkezetek a nagy stabilitás érdekében kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamint excenteres összehúzó vasalattal történik. Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az elrendezési lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége.

 

A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120°-os kialakításban), tárgyalóelemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok csőlábai szintezhetők. A toldatokat az asztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral kell rögzíteni.

 

Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk a laplábas író- és munkaasztalokat.


 

Adatok
Lábszerkezet
Laplábas kivitel
Wsfind Kategória
1347
Cikkszám
230
Színválaszték

Vénusz irodabútor színválaszték

Szeretné színesben látni a Vénusz irodabútorokat?

Akkor nézze meg a Vénusz irodabútorok aktuális színválasztékát. Ezek a kedvelt irodabútorok szerencsére sokféle színben rendelhetőek. Így Ön biztosan talál kínálatunkban olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

 

Az irodabútorok gazdag színválasztéka abban is segít Önnek, hogy az egyes funkciók akár színekkel is megjeleníthetőek vagy éppen megkülönböztethetőek legyenek.

Vénusz irodabútor alap színválaszték

A Vénusz irodabútorokat jelenleg az alábbi színekben, illetve azok kombinációjában tudja megrendelni. Az egyes színek nagyobb képen történő megtekintéséhez kérjük kattintson a kiválasztott szín képére. A fekete szín csak korpusznak, és kiegészítő színként választható?

 

Szeretné döntés előtt még "élőben" is megtekinteni a színmintáinkat? Akkor rendelje meg az "élő" színmintákat, amit futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül megküldünk Önnek.

 

Rendelhető irodabútor színek

Vénusz irodabútor világosszürke színbenVálasztható bútor színkombináció:
világosszürke - világosszürke
világosszürke - fekete
Vénusz irodabútorok juhar színbenVálasztható bútor színkombináció:
juhar - juhar
juhar - világosszürke
juhar - olaszalma
Vénusz irodabútor világosszürke sonomatölgy színbenVálasztható bútor színkombináció:
világos sonoma tölgy - világos sonoma tölgy
Vénusz irodabútor család bükk színbenVálasztható bútor színkombináció:
bükk - bükk
bükk - fekete
Vénusz irodabútorok cseresznye színbenVálasztható bútor színkombináció:
cseresznye - cseresznye
cseresznye - fekete
Vénusz irodabútor olaszalma színbenVálasztható bútor színkombináció:
olaszalma - olaszalma
olaszalma - fekete
Vénusz irodabútorok dijoni dió színbenVálasztható bútor színkombináció:
dijoni dió - dijoni dió
dijoni dió - fekete
Vénusz irodabútor szil színben

Választható bútor színkombináció:
szil - szil
szil - világosszürke

szil - fekete

 

net-plaza.hu