TOP termékek

EX-FA-178/100-B Sarkos operatív asztal 178 X 100 cm -es méretben, balos kialakításban

EX-FA-178/100-B sarkos operatív asztal
EX-FA-178/100-B sarkos operatív asztal
EX-FA-178/100-B sarkos operatív asztal
EX-FA-178/100-B sarkos operatív asztal
EX-FA-178/100-B Sarkos operatív asztal 178 X 100 cm -es méretben, balos kialakításban
EX-FA-178/100-B 740x1780x1004 mm-es laplábas asztal.

A laplábas Extend asztal rendkívül stabil kivitelű. Köszönhető ez annak, hogy a 28 mm vastag asztallap mellett a laplábak, és az asztallap alatti merevítő is 28 mm vastag anyagból készül. A merevítő lap ez mellett gátolja az asztallap alá történő belátást is. Az asztal lábain található szintezőcsavarokkal pedig könnyű az asztal beállítása, így az biztosan nem fog billegni. A munkaasztal színe a jobboldali boxból választható. Az Extend irodai asztal igény esetén ellátható kábelátvezető dugóval valamint asztal alatti kábeltartó tálcával is.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Márka :
Extend irodabútor laplábas asztal
Gyártói garancia :
60 hónap
Szállítási idő :
15 nap
Asztal szélessége :
1780 mm
Asztal mélysége :
1004 mm
Asztal magassága :
740 mm
További adatok
95 740 Ft (75 386 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

EXTEND LAPLÁBAS ÍRÓ- ÉS MUNKAASZTALOK

Extend irodabútor laplábas asztalainak a bemutatása

Az Extend irodabútorok asztalai strapabíró kivitelben készülnek. A lábak között még merevítőlap is beépítésre kerül, ez tovább növeli az íróasztalok teherbírását. Méretben, kialakításban sokféle megoldás közül választhat, így a kisebb és nagyobb irodák számára is kínálnak megfelelő íróasztalokat, munkaasztalokat.

Extend irodabútor laplábas asztalok műszaki leírása 

Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi a funkcionális igényeket. A méretvariációk segítségével optimálisan berendezhetők vele a különböző terű irodák.


Kialakításuk szerint az alábbi csoportokba sorolhatók: szögletes asztalok, belső íves asztalok, vezetői asztalok és tárgyaló asztalok. Szélességük 900 mm-től egészen 1980 mm-ig terjed a laplábas kiviteltől a fémlábas variációkig. Az új vezetői asztaloknál és vezetői tárgyalóasztaloknál az anyagvastagság 36mm. Méretük 2000-2400mm-ig terjed.


A lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek, tárgyalóelemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek.


Az asztallapok és a lap lábszerkezetek kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalán laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, amely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. A lábak lehetnek lapraszerelt laplábak, csőlábak valamint fém lábak 18 mm vastag lapkötővel, vagy
fémlábak fém gerendával. Az asztalok mind a négy fajta lábszerkezetnél 740 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamint excenteres összehúzó vasalattal történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges
egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az irodai munkát különböző kiegészítők, toronytartók, utólag is felszerelhető faforgácslapból készült klaviatúratartók, asztalba süllyeszthető elektromos csatlakozók, szövetes hangelnyelő paravánok teszik kényelmessé.


Az asztal toldatok szintezhető csőlábakkal vannak ellátva és 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral vannak összerögzítve. Kérésre 60 mm átmérőjű kábeldugóval és kábelcsatorna sínnel, valamint laplábas asztalok igény esetén földig érő kötővel (jelölése: FK) is ellátjuk asztalainkat.


 

Adatok
Lábszerkezet
Laplábas kivitel
Tartozékok
4 db szintezőtalp, 1 garnitúra szerelvénycsomag
Kivitel
Lapraszerelt, egyszerű összeszerelést igényel
Cikkszám
EX-FA-178-100-B
Kiegészítő termékek