TOP termékek

T - Wing Seat plus szék

T - Wing Seat plus szék
T - Wing Seat plus szék
T - Wing Seat plus szék
T - Wing Seat plus szék
T - Wing Seat plus szék
Wing krómvázas konferenciaszék szövet kárpitozott ülőlappal. Ergonomikus kialakítású, egybefüggő ülőlapja és háttámlája formapréselt rétegelt lemezből készült,
míg stabil vázszerkezete formahajlított és hegesztett, krómozott felületű fémből. A székek alján GB műanyag csúszó talpak találhatóak a padló védelme érdekében.
A székek kialakítása lehetővé teszi, hogy rakásolva lehessen tárolni őket, mennyiben erre lenne szükség, egészen 8 darabig biztonsággal egymásra lehet őket helyezni.
A székek strapabíróságára a legnagyobb biztosíték a gyártó cég által vállal 3 év garancia.
A szék fapác színe, valamint a szövet anyaga és színe színmintából választható, ami után bátran érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
71 850 Ft (56 575 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Méretei:
Teljes magasság: 84,5 cm
Szélesség: 50 cm
Mélység: 49 cm
Ülésmagasság: 46,5 cm

 

Ez a szék nincs raktáron, egyedi megrendelésre készül a káript és a rétegelt fa pác színének egyeztetését követően, ezért megrendelés esetén 40% előleget kérünk. Mivel ez a termék egyedi megrendelésre készül, így a 45/2014. kormányrendelet értelmében (29. § c) pontja ) a megrendelőt nem illeti meg az elállás joga. Megrendelést követő előlegfizetés után a megrendelést nem áll módunkban törölni!

A szék szállítási határideje 5-8 hét.


 

Adatok
Cikkszám
wing_seatplus_konferenciaszek