TOP termékek

GB-180/140-B-AVA "L" alakú számítógépes munkaasztal belső ívvel, balos kialakítással, AVA fémlábbal, 180 x 140 cm-es méretben

GB-180/140-B-AVA   "L" alakú számítógépes munkaasztal balos kialakítással, AVA fémlábbal
GB-180/140-B-AVA   "L" alakú számítógépes munkaasztal balos kialakítással, AVA fémlábbal
GB-180/140-B-AVA   "L" alakú számítógépes munkaasztal balos kialakítással, AVA fémlábbal
GB-180/140-B-AVA   "L" alakú számítógépes munkaasztal balos kialakítással, AVA fémlábbal
GB-180/140-B-AVA   "L" alakú számítógépes munkaasztal balos kialakítással, AVA fémlábbal
GB-180/140-B-AVA   "L" alakú számítógépes munkaasztal balos kialakítással, AVA fémlábbal
GB-180/140-B-AVA "L" alakú számítógépes munkaasztal belső ívvel, balos kialakítással, AVA fémlábbal, 180 x 140 cm-es méretben

GB-180/140-B-AVA asztal Nagyméretű, 180 x 140 cm-es operatív íróasztal balos kivitelben, AVA fémlábakkal. Az AVA fémlábak modern megjelenést biztosítanak az íróasztalnak.

Az asztal rendkívül stabil kivitelű. Köszönhető ez a 28 mm vastag asztallapnak, és kötőlapnak, ami az asztal alatt az AVA fémlábakat összeköti, és véd az asztal alá belátástól is. A fém asztallábak levehető burkolata alatt a kábeleket rejtetten is elvezetheti. Az asztallap színe a jobboldali boxokból választható, mint ahogy az AVA fémlábak színe is.

Az asztal igény esetén ellátható kábelátvezető dugóval, vagy asztallap alatti  kábelcsatornával is.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Márka :
Vénusz irodabútor AVA fémlábas íróasztalok
Gyártói garancia :
60 hónap
Szállítási idő :
15 nap
Asztal szélessége :
1804 mm
Asztal mélysége :
1404 mm
Asztal magassága :
744 mm
További adatok
144 940 Ft (114 126 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

CLASSIC AVA FÉMLÁBAS ASZTALOK

Vénusz irodabútor AVA fémlábas asztalainak a bemutatása

Vénusz AVA fémlábas asztalok váléasztéka

A Vénusz irodabútorok AVA fémlábas asztalai strapabíró kivitelben készülnek. Így az asztallap a hagyományosnál vastagabb, 28 mm-es bútorlapból készül. A lábszerkezet hegesztett zártszelvénnyel készül pórszórt felületekkel. A fémláb szerkezethez kivehető műanyag takaróelemek tartoznak, melyek mögött a kábelek rejtetten felvezethetőek az asztallap alá. Az AVA fémlábak között még merevítőlap is beépítésre kerül, ez tovább növeli az íróasztalok teherbírását. Méretben, kialakításban sokféle megoldás közül választhat, így a kisebb és nagyobb irodák számára is kínálunkk megfelelő AVA fémlábas íróasztalokat, munkaasztalokat.

 

 

Vénusz irodabútor AVA fémlábas asztalainak műszaki leírása

Vénusz AVA fémláb kialakításaAz asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez.

Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett fekete és alumínium színezetű.

A lapkötő 18 mm vastag forgácslapból készül, színe az asztallap színével megegyező, excenterek segítségével kapcsolódik a fémlábakhoz. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. A lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120°-os kialakításban), tárgyalóelemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal, toldatok csőlábai szintezhetők. A toldalékokat az asztalokhoz 3 mm vastag fémlemezzel és facsavarral kell rögzíteni.


 

Adatok
Lábszerkezet
AVA fémlábas kivitel
Cikkszám
AVA-GB-180-140-B
Színválaszték

Vénusz irodabútor színválaszték

Szeretné színesben látni a Vénusz irodabútorokat?

Akkor nézze meg a Vénusz irodabútorok aktuális színválasztékát. Ezek a kedvelt irodabútorok szerencsére sokféle színben rendelhetőek. Így Ön biztosan talál kínálatunkban olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

 

Az irodabútorok gazdag színválasztéka abban is segít Önnek, hogy az egyes funkciók akár színekkel is megjeleníthetőek vagy éppen megkülönböztethetőek legyenek.

Vénusz irodabútor alap színválaszték

A Vénusz irodabútorokat jelenleg az alábbi színekben, illetve azok kombinációjában tudja megrendelni. Az egyes színek nagyobb képen történő megtekintéséhez kérjük kattintson a kiválasztott szín képére. A fekete szín csak korpusznak, és kiegészítő színként választható?

 

Szeretné döntés előtt még "élőben" is megtekinteni a színmintáinkat? Akkor rendelje meg az "élő" színmintákat, amit futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül megküldünk Önnek.

 

Rendelhető irodabútor színek

Vénusz irodabútor világosszürke színbenVálasztható bútor színkombináció:
világosszürke - világosszürke
világosszürke - fekete
Vénusz irodabútorok juhar színbenVálasztható bútor színkombináció:
juhar - juhar
juhar - világosszürke
juhar - olaszalma
Vénusz irodabútor világosszürke sonomatölgy színbenVálasztható bútor színkombináció:
világos sonoma tölgy - világos sonoma tölgy
Vénusz irodabútor család bükk színbenVálasztható bútor színkombináció:
bükk - bükk
bükk - fekete
Vénusz irodabútorok cseresznye színbenVálasztható bútor színkombináció:
cseresznye - cseresznye
cseresznye - fekete
Vénusz irodabútor olaszalma színbenVálasztható bútor színkombináció:
olaszalma - olaszalma
olaszalma - fekete
Vénusz irodabútorok dijoni dió színbenVálasztható bútor színkombináció:
dijoni dió - dijoni dió
dijoni dió - fekete
Vénusz irodabútor szil színben

Választható bútor színkombináció:
szil - szil
szil - világosszürke

szil - fekete

 

Kiegészítő termékek