TOP termékek

EX-CDI-B Magas asztal melletti görgős konténer 2 fiókkal, balos kivitelben

EX-CDI-B konténer asztal mellé
EX-CDI-B Magas asztal melletti görgős konténer 2 fiókkal, balos kivitelben
EX-CDI-B 1146x400x400 mm-es ajtó, fiókos görgős tároló

Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Márka :
Vénusz irodabútor
Gyártói garancia :
60 hónap
Szállítási idő :
15 nap
Bútor szélessége :
400 mm
Bútor magassága :
1146 mm
Bútor mélysége :
400 mm
További adatok
67 060 Ft (52 803 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

EXTEND IRODABÚTOROK KONTÉNEREI

Extend irodabútor konténerek bemutatása

Az Extend irodabútor család konténerei segítségével a munkavégzéshez használt eszközöket, katalógusokat, iratokat mindig könnyen elérhetően, kéz közelben tudja tárolni. A fiókok megfelelő méretezés miatt egy fiókban akár 2 db A/4 méretű dossziét is tárolhat, így az irattároló konténer jól kihasználható. A konténerek minden esetben központi zárral ellátottak, így egy mozdulattal nyithatja, vagy zárhatja az összes fiókot. A könnyű és gyors zárhatóság kövezkeztében így a konténerekben akár személyes eszközeit, tárgyait is tárolhatja, hiszen Önön kívül más nem fog tudni hozzájuk férni.

 

Extend irodabútor konténereinek műszaki leírása

A konténerek méretbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy minden asztaltípushoz alkalmazhatóak legyenek. Alapvetően fafiókkal készülnek. Minden konténer görgős kivitelű, központi zárral szerelve.

A szélességi méret minden típusnál 400 mm. Magassági méretek: 541 mm és 720 mm, vagyis asztal magasságú. A magassági méret nem tartalmazza a görgők vagy szintezőtalp méretét. A tetőlap mélysége az asztal magasságú konténerek esetén 680 vagy 800 mm. Lehetnek végig fiókosak ill. felül fiókosak alul ajtós-polcosak vagy ajtós-számítógéptartósak. Igény esetén fiókra ültetett írószertartó is rendelhető. Alap esetben színazonosan készülnek, de a front rendelhető prégelt fehér színben is.

A konténerek három féle anyagvastagságú mindkét oldalán laminált faforgácslapból kerülnek fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A hátfal a tetőben, az oldalakban és a fenékben kialakított árokban helyezkedik el, ezáltal térbe állíthatóvá válik. A tetőlap az oldalak, a fiókelő és a fenék 18 mm, a fiókkávák 16 mm, míg a hátfal 8 mm vastagságúak. Minden fokozottabb igénybevételnek kitett élen 2 vagy 1 mm-es környezetbarát ABS rendszerű élléc található. Fafiókos konténer esetében a fiókfenék festett farostlemez. A fiókok rejtett fém fióksínen mozgathatók, a fióktest teljesen kihúzható a konténerből. Az aluminium fém fogantyúprofil rejtett, a fiókelő mögött található, más színben nem kérhető. A konténerek alatt található görgő magassága 65 mm.

Az extend irodabútorhoz tartozó tetőlapokról részletesen IDE kattintva olvashat.


 

Adatok
Tartozékok
4 db görgő
Cikkszám
EX-CDI-B
Kiegészítő termékek