TOP termékek

90-1C/2F-FÉ Görgős konténer fémfiókos fiókbelsővel, 1 ceruzatartós + 2 db standard fémfiókkal

90-1C/2F-FÉ-COR fGörgős konténer fémfiókos kfiókbelsővel (1 ceruzatartós + 2 db fiókos)
90-1C/2F-FÉ Görgős konténer fémfiókos fiókbelsővel, 1 ceruzatartós + 2 db standard fémfiókkal

Ceruzatartós alacsony konténer Ceruzatartós + 2 db fémfiókos konténer. Az irattartó konténerek szabad mozgatását, tetszés szerinti elhelyezését a fenékre szerelt négy görgő segíti. A fiókok könnyű mozgását görgős fiókvezetők biztosítják, a lezárásuk központi fiókzár segítségével lett kialakítva. A konténerek méreteit, árait természetesen részletesen is megtalálhatja a letölthető íróasztal katalógusokban. Elsősorban LUX fémlábas asztalokhoz ajánljuk.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Márka :
Vénusz irodabútor
Gyártói garancia :
60 hónap
Szállítási idő :
15 nap
Bútor szélessége :
432 mm
Bútor magassága :
418 + 54 mm
Bútor mélysége :
573 mm
Központi zárszerkezet :
Alapfelszereltség
Információ a termékről :
Központi fiókzárral készül
Kiegészítő bútorelemek :
További adatok
129 420 Ft (101 906 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

VÉNUSZ IRODABÚTOROK KONTÉNEREI

Vénusz irodabútor konténerek bemutatása

Görgős, fiókos konténerek központi zárral a Vénusz irodabútorokhoz

 

A Vénusz irodabútor család konténerei segítségével a munkavégzéshez használt eszközöket, katalógusokat, iratokat mindig könnyen elérhetően, kéz közelben tudja tárolni. A fiókok megfelelő méretezés miatt egy fiókban akár 2 db A/4 méretű dossziét is tárolhat, így az irattároló konténer jól kihasználható. A konténerek minden esetben központi zárral ellátottak, így egy mozdulattal nyithatja, vagy zárhatja az összes fiókot. A könnyű és gyors zárhatóság kövezkeztében így a konténerekben akár személyes eszközeit, tárgyait is tárolhatja, hiszen Önön kívül más nem fog tudni hozzájuk férni.

 

 

Vénusz irodabútor konténereinek műszaki leírása

A görgős konténerek méretbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy minden asztaltípushoz alkalmazhatók. Alapvetően két rendszerben készülnek: fémfiókkal és fafiókkal. Minden konténer központi zárral ellátott. A szélességi méret minden típusnál 432 mm.

Konténerek magassági méretei: 418 mm, 507 mm, 594 mm és asztal magas, azaz 684 mm. A magassági méret nem tartalmazza a görgők méretét. A tetőlap mélysége 573 mm, az asztal magasságú konténerek esetén 624 mm és 804 mm. Lehetnek végig fiókosak, ill. részben vagy egészben függesztő regisztertárolósak. Egyes típusok írószertartós kialakításúak.

A konténerek négyféle anyagvastagságú mindkét oldalon laminált faforgácslapból kerülnek fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A hátfal a tetőben, az oldalakban és a fenékben kialakított árokban helyezkedik el, ezáltal válik térbe állíthatóvá. A tetőlap 28 mm, az oldalak, a fiók elő és a fenék 18 mm, a fiókkávák 16 mm, míg a hátfal 8 mm vastagságúak. Minden fokozottabb igénybevételnek kitett élen 2 vagy 1 mm-es környezetbarát ABS rendszerű élléc található. Fafiókos konténer esetében a fiókfenék festett farostlemez, regiszterfióknál fiókfenék nincs. A fiókok görgős fém fiókcsúszón mozgathatók. A fém fiók golyós acél teleszkópon, a regiszterfiók teljes kihúzású golyós acélteleszkópon siklik. A konténerek alatt található görgő magassága 54 mm, asztalmagas konténer alatt 65 mm.

 

Választható fogantyúk a Vénusz irodabútorok görgős konténereihez

 

A konténereket alaphelyzetben a leírásban feltüntetett típusú, furatozású, színű fogantyúval szállítjuk! A bútor színéhez tartozó fogó furatosztásán (96, 128 mm) sajnos nem lehet változtatni.

Vénusz irattároló konténerek választéka >>


 

Adatok
Tartozékok
3 db fogantyú, 4 db görgő
Kivitel
Készreszerelt
Cikkszám
VEN-90-1C-2F-FE-KONTENER
Kiegészítő termékek