TOP termékek

89-2R-FÉ-COR Görgős konténer (2 regiszterfiókos)

89-2R-FÉ-COR Görgős konténer (2 regiszterfiókos)
89-2R-FÉ-COR Görgős konténer (2 regiszterfiókos)
Magasság Szélesség Mélység 684 432 624 Tartozékok fogantyú 2 db görgő 4 db

Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Márka :
Vénusz irodabútor
Gyártói garancia :
60 hónap
Szállítási idő :
15 nap
Bútor szélessége :
432 mm
Bútor magassága :
684 mm + 65 mm
Bútor mélysége :
624 mm
Központi zárszerkezet :
Alapfelszereltség
Információ a termékről :
Központi fiókzárral készül
Kiegészítő bútorelemek :
További adatok
167 660 Ft (132 016 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

VÉNUSZ IRODABÚTOROK KONTÉNEREI

Vénusz irodabútor konténerek bemutatása

A Vénusz irodabútor család konténerei segítségével a munkavégzéshez használt eszközöket, katalógusokat, iratokat mindig könnyen elérhetően, kéz közelben tudja tárolni. A fiókok megfelelő méretezés miatt egy fiókban akár 2 db A/4 méretű dossziét is tárolhat, így az irattároló konténer jól kihasználható. A konténerek minden esetben központi zárral ellátottak, így egy mozdulattal nyithatja, vagy zárhatja az összes fiókot. A könnyű és gyors zárhatóság kövezkeztében így a konténerekben akár személyes eszközeit, tárgyait is tárolhatja, hiszen Önön kívül más nem fog tudni hozzájuk férni.

 

Vénusz irodabútor konténereinek műszaki leírása

A konténerek méretbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy minden asztaltípushoz alkalmazhatók. Alapvetően két rendszerben készülnek: fémfiókkal és fafiókkal. Minden konténer központi zárral ellátott. A szélességi méret minden típusnál 432 mm.

 

Konténerek magassági méretei: 418 mm, 507 mm, 594 mm és asztal magas, azaz 684 mm. A magassági méret nem tartalmazza a görgők méretét. A tetőlap mélysége 573 mm, az asztal magasságú konténerek esetén 624 mm és 804 mm. Lehetnek végig fiókosak, ill. részben vagy egészben függesztő regisztertárolósak. Egyes típusok írószertartós kialakításúak.

 

A konténerek négyféle anyagvastagságú mindkét oldalon laminált faforgácslapból kerülnek fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A hátfal a tetőben, az oldalakban és a fenékben kialakított árokban helyezkedik el, ezáltal válik térbe állíthatóvá. A tetőlap 28 mm, az oldalak, a fiók elő és a fenék 18 mm, a fiókkávák 16 mm, míg a hátfal 8 mm vastagságúak. Minden fokozottabb igénybevételnek kitett élen 2 vagy 1 mm-es környezetbarát ABS rendszerű élléc található. Fafiókos konténer esetében a fiókfenék festett farostlemez, regiszterfióknál fiókfenék nincs. A fiókok görgős fém fiókcsúszón mozgathatók. A fém fiók golyós acél teleszkópon, a regiszterfiók teljes kihúzású golyós acélteleszkópon siklik. A konténerek alatt található görgő magassága 54 mm, asztalmagas konténer alatt 65 mm.

 

A konténereket alaphelyzetben a táblázat pirossal kiemelt oszlopában feltüntetett típusú, furatozású, színű fogóval szállítjuk! A bútor színéhez tartozó fogó furatosztásán (96, 128 mm) sajnos nem lehet változtatni

 

Vénusz irattároló konténerek választéka >>


 

Adatok
Tartozékok
2 db fogantyú, 4 db görgő
Kivitel
Készreszerelt
Cikkszám
100
Kiegészítő termékek