TOP termékek

Vénusz TREND fémlábas tárgyalóasztalok

A Vénusz irodabútorok mellé mi minden esetben garanciát vállalunk az irodabútorok és a szolgáltatásaink minőségére. Ismerje meg a 7 pontos irodabútor garanciánkat!

TREND FÉMLÁBAS ASZTALOK

 

Trend fémlábas íróasztal család

 

A Vénusz irodabútorok TREND fémlábas asztalai strapabíró kivitelben készülnek. Így az asztallap a hagyományosnál vastagabb, 28 mm-es bútorlapból készül. A fém lábszerkezet háromszög alakú, és hegesztett zártszelvénnyel készül pórszórt felületekkel RAL 9010 fehér, RAL 9006 szürke vagy RAL 7016 antracit színben. 

Méretben, kialakításban többféle megoldás közül választhat, így a kisebb és nagyobb irodák számára is kínálunkk megfelelő CORNER fémlábas íróasztalokat, munkaasztalokat.

 

 

 

Vénusz irodabútor TREND fémlábas asztalainak a műszaki leírása

Trend fémlábas íróasztalok műszaki leírásaAz asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Lebegtetett hatást keltenek a lábszerkezet kialakítása miatt. Az asztalok 740 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett alumínium vagy fehér színezetű, keresztmetszete téglalap alakú. A lábakat szélességben állítható fém gerenda köti össze, ami alkalmas a kábelek elvezetésére is.

Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az utólag felszerelhető homloklapok és laminált paravánok alap esetben az asztallappal színazonosan készülnek, de rendelhetők prégelt fehér színben is.

Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat. Az irodai munkát különböző kiegészítők, toronytartók, utólag is felszerelhető faforgácslapból készült klaviatúratartók, asztalba süllyeszthető elektromos csatlakozók, szövetes hangelnyelő paravánok teszik kényelmessé.

Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a Trend fémlábas íróasztalokkal kapcsolatban? Küldje el emailben az info@te96bt.hu címre. Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon.