TOP termékek

Oszloplábas tárgyalóasztalok Extend irodabútohoz

Köszöntjük az Extend irodabútor család oszloplábas tárgyalóasztalainak világában! Az alábbiakban bemutatjuk az oszloplábas tárgyalóasztalok néhány kiemelkedő előnyét, amelyek miatt érdemes választani az Extend kiváló minőségű irodabútorait.

Az Extend Oszloplábas Tárgyalóasztalok Előnyei:

  1. Stabilitás és Biztonság: Az oszloplábas konstrukció biztosítja az asztalok kiváló stabilitását. Az oszlop központi támogatása rendkívül erős alapot nyújt, biztosítva ezzel a biztonságos munkavégzést.

  2. Térkihasználás: Az oszloplábas tárgyalóasztalok tervezése lehetővé teszi, hogy az asztal alatt nincs keresztléc vagy láb, így maximálisan kihasználható a lábterület. Ez kényelmes munkavégzést és szabad mozgást biztosít.

  3. Ergonómia és Kényelem: Az Extend oszloplábas asztalok ergonómiai szempontból tervezettek, elősegítve a jó testtartást és a kényelmes munkavégzést, ami hozzájárul az egész napos hatékony munkavégzéshez.

  4. Variabilitás és Stílus: Az Extend széles választéka különböző méretekben, formákban és stílusokban kínál oszloplábas tárgyalóasztalokat, így minden irodai környezetben megtalálható a tökéletes megoldás.

  5. Kábelkezelés: Beépített kábelkezelési rendszerek segítik az irodai kábelek rendezettségét, és hozzájárulnak a tiszta és professzionális megjelenéshez.

  6. Karbantarthatóság: Az egyszerűbb konstrukció és minőségi anyagok teszik az Extend oszloplábas tárgyalóasztalokat könnyen karbantarthatóvá és hosszú élettartamúvá.

  7. Modern Design: Az Extend oszloplábas asztalok modern és esztétikus kialakítással rendelkeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző irodai térstílusokhoz.

Válassza az Extend irodabútorokat, és fedezze fel az oszloplábas tárgyalóasztalok által kínált kiváló minőséget és funkcionalitást! Tekintse meg katalógusunkat, és teremtsen inspiráló irodai környezetet az Extend segítségével.

EX-TCK-118/100 szögletes tárgyalóasztal
85 190 Ft (67 079 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával