TOP termékek

FL7 állítható magasságú tárgyalóasztalok Extend irodabútorokhoz

Az Extend Állítható Magasságú Tárgyalóasztalok Előnyei:

  1. Testreszabható Magasság: Az állítható magasság lehetősége lehetővé teszi az asztal alkalmazkodását az egyéni igényekhez és ergonómiai elvárásokhoz. Ez segíthet a kényelmes munkavégzésben és a jó testtartás fenntartásában.

  2. Ergonómiai Előnyök: Az állítható magasságú tárgyalóasztalok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy állva vagy ülve dolgozzanak, így elősegítve a változatos testmozgást és hozzájárulva a munka komfortjához.

  3. Stabilitás és Biztonság: Az Extend által kínált állítható magasságú tárgyalóasztalok ismertek a kiváló stabilitásukról és biztonságos használatukról, így minden munkavégzéshez megfelelő alapot nyújtanak.

  4. Variabilitás és Design: Az Extend széles választéka különböző méretekben és stílusokban kínál állítható magasságú tárgyalóasztalokat, így minden irodai térben megtalálható a megfelelő dizájn és funkció.

  5. Kábelkezelési Rendszer: Az állítható magasságú asztalok gyakran tartalmaznak beépített kábelkezelési rendszereket, amelyek segítenek rendszerezni az irodai kábeleket, így az asztal tiszta és rendezett marad.

  6. Modern Technológiai Integráció: Az Extend folyamatosan frissülő választéka modern technológiai integrációt kínál, például USB töltőpontok vagy vezeték nélküli töltési lehetőségek formájában.

  7. Környezetbarát Anyagok: Az Extend elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és a tárgyalóasztalok gyártásához környezetbarát anyagokat használ.

Válassza az Extend állítható magasságú tárgyalóasztalait, és hozza létre a munkakörnyezetét a saját igényeire szabva! Fedezze fel kínálatunkat, és teremtsen inspiráló irodát az Extend segítségével.

EX-TC-158/100-FL7 tárgyalóasztal
195 110 Ft (153 630 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
EX-TC-178/100-FL7 tárgyalóasztal
201 030 Ft (158 291 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
EX-TC-238/100-FL7 tárgyalóasztal
208 920 Ft (164 504 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával