TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

EX-HE-198/140-B-FL2 "L" alakú operatív asztal FL2 fémlábbal, balos kivitelben, 198 x 140 cm-es méretben

EX-HE-198/140-B-FL2   "L" alakú operatív asztal FL2 fémlábbal, balos kivitelben
EX-HE-198/140-B-FL2
EX-HE-198/140-B-FL2   "L" alakú operatív asztal FL2 fémlábbal, balos kivitelben
EX-HE-198/140-B-FL2

EX-HE-198/140-B-FL2 "L" alakú operatív asztal FL2 fémlábbal, balos kivitelben, 198 x 140 cm-es méretben

EX-HE-198/140-B-FL2 Az FL2 fémláb egyedi, zárt hatást keltő lábszerkezete látványos és modern megjelenést biztosít ennek az asztalnak. A lábszerkezet és az asztallap közötti távtartó egyfajta kecsességet, lebegő érzést nyújt ennk az asztalnak. De ez a munkaasztal nem csak szép, hanem nagyon masszív is. Köszönhető ez a 28 mm vastag asztallapnak, valamint a lábakat fémlábakat összekötő fém kábelcsatornának is. Az elegáns megjelenést tovább növeli a jobboldali boxokból választható asztallap színek, valamint a többféle FL2 fémláb szín is. Az Extend FL2 fémlábas irodai asztal igény esetén ellátható kábelátvezető dugóval is.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Gyártói garancia :
60 hónap
Szállítási idő :
15 nap
Asztal szélessége :
1980 mm
Asztal mélysége :
1404 mm
Asztal magassága :
740 mm
További adatok
183 340 Ft (144 362 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

EXTEND FL2 FÉMLÁBAS ÍRÓ- ÉS MUNKAASZTALOK

Extend irodabútor FL2 fémlábas asztalainak a bemutatása

Extend irodabútor FL2 fémlábas asztalainak műszaki leírása


Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi a funkcionális igényeket. A méretvariációk segítségével optimálisan berendezhetők vele a különböző terű irodák.


Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Lebegtetett hatást keltenek a lábszerkezet kialakítása miatt. Az asztalok 740 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett alumínium vagy fehér színezetű, keresztmetszete téglalap alakú. A láb kialakítása un. „keretes”, a hagyományos fémlábaktól eltérően a láb profilja összezáródik A lábakat szélességben állítható fém gerenda köti össze, ami alkalmas a kábelek elvezetésére is.


Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az utólag felszerelhető homloklapok és laminált paravánok alap esetben az asztallappal színazonosan készülnek, de rendelhetők prégelt fehér színben is.


Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat. Az irodai munkát különböző kiegészítők, toronytartók, utólag is felszerelhető faforgácslapból készült klaviatúratartók, asztalba süllyeszthető elektromos csatlakozók, szövetes hangelnyelő paravánok teszik kényelmessé.


 

Adatok
Lábszerkezet
FL2 fémlábas
Cikkszám
EX-HE-198-140-B-FL2
Kiegészítő termékek