TOP termékek

EX-EF-4 Falifogas bútorlapból, 4 akasztóval

EX-EF-4 falifogas
EX-EF-4 Falifogas bútorlapból, 4 akasztóval

EX-EF-4 falifogas. Ez a négy személy számára készült falifogas kényelmes elhelyezést biztosít téli kabátok számára is. Kialakításánál fogva védi a falat, illetve a ráakasztott kabátokat is. Színválasztéka megegyezik a Vénusz Irodabútorokéval. A falifogas kiválasztásánál gondoljuk át, hogy próbáljunk olyan méretűt választani, amely a várható igényeknek megfelel.

Egy-egy kabát számára 20 - 30 cm helyet célszerű számítani. Télen a vastag kabátok, bundák tárolásánál értékelni fogja, ha elég tárolóhely áll rendelkezésre.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
Gyártói garancia :
60 hónap
Szállítási idő :
15 nap
Bútor szélessége :
748 mm
Bútor magassága :
1300 mm
Bútor mélysége :
36 mm
További adatok
34 150 Ft (26 890 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Az irodai falifogasoknak nagyon praktikus előnye van: díszítik a falat, illetve a kabátokat, sapkákat, egyéb kiegészítőket nem a forgószékek háttámláján, hanem az irodabútoron: jelen esetben a falifogason fogják a kollégák tárolni. Bár ha ezt 2022-ben olvassa a kedves ügyfél, úgy jelenleg valószínűleg mindenki overállban fog az irodában dolgozni. :)


 

Adatok
Cikkszám
EX-EF-4
Kiegészítő termékek