TOP termékek

C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben

C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
C - Modern lábtámasz aktív üléshez sötétszürke színben
 • Letisztult, modern kialakítás: A lábtámasz ötvözi a minimalista formatervezést a modern megjelenéssel, ami bármilyen környezetben remekül mutat.
 • Stílusos és ergonomikus: A tervezés nem csak szép, hanem ergonomikus is, így nem csak kényelmes, de egészséges is.
 • Aktív mozgás: A lábtámasz fordított elhelyezésével a boka aktív mozgásra késztetése ülés közben is, így még akkor is folyamatosan mozoghat, amikor dolgozik.
 • Sokoldalú használat: Akár zoknival, akár mezítláb, mindkettővel kényelmesen használhatja, attól függően, mi a számára a megfelelő.
 • Diszkomfort érzet enyhítése: Az eszköz hatékonyan csökkentheti a hosszantartó ülőmunka közben jelentkező kellemetlen érzeteket és merevséget.
 • Fáradtság csökkentése: A lábtámasz emelése kényelmes magasságba segíthet csökkenteni a fáradtság érzetét, valamint enyhítheti a láb- és hátfájdalmakat.
 • Univerzális alkalmazás: Bárhol használhatja, otthon vagy irodában, hiszen könnyedén beilleszthető bármely íróasztal alá.
 • Higiénikus megoldás: A mosható huzatnak köszönhetően mindig tiszta és friss marad.
 • Környezetbarát csomagolás: Az eszköz műanyagmentes csomagolása mutatja elkötelezettségünket a fenntarthatóság iránt.

Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
24 370 Ft (19 189 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Örömmel mutatjuk be az új generációs "Cosy" Modern Lábtámaszt, amely nemcsak kényelmet és stílust, hanem aktív és egészséges ülést is kínál Önnek. Ez a sokoldalú lábtámasz az aktív munkakörnyezet és a kényelem tökéletes ötvözete, amely megkönnyíti a hosszú munkanapokat, legyen szó irodáról vagy otthoni munkavégzésről. A lábtámasz egyedi cikkszáma C-labtamasz-cosy.

A Cosy Modern Lábtámasz megjelenése magáért beszél. A letisztult, modern formatervezés egyszerre mutatós és diszkrét, és könnyen illeszkedik bármilyen környezetbe. A kényelmes és ergonomikus kialakítású lábtámasz stílusos megjelenése mellett olyan funkciókat is kínál, amelyek segítik az Ön egészségét és komfortját a munka során.

Az eszköz fő jellemzője, hogy megfordítva aktivitásra ösztönzi a bokát, így a lábaid még akkor is folyamatosan mozognak, amikor ülsz. Ez hozzájárul a vérkeringés javításához, valamint a fáradtság és merevség enyhítéséhez. A lábtámasz könnyedén használható zoknival vagy mezítláb, ami lehetővé teszi a személyre szabott kényelmet.

Az ülés közbeni aktív mozgás révén a lábtámasz hozzájárul a diszkomfort érzet csökkentéséhez és az ülőmunka során jelentkező kellemetlenségek enyhítéséhez. Emellett a lábat megemelve kényelmes magasságba, a lábtámasz segíti a fáradtság és a láb- és hátfájdalmak enyhítését.

A termék széles választékban érhető el, három színben: klasszikus fekete, elegáns szürke és friss fehér. Ezenkívül az ülőlap kényelmes magasságot biztosít, ami hozzájárul a helyes testtartáshoz és az egész test kényelméhez.

A lábtámasz ideális kiegészítő bármilyen íróasztal alá, otthoni vagy irodai környezetben. A termékcsalád egyedisége a mosható huzatban és a környezetbarát csomagolásban is megmutatkozik. A lábtámasz könnyen tisztítható és frissen tartható, míg a fenntartható csomagolás hűen tükrözi az elkötelezettségünket a környezetvédelem iránt.

Bontsa ki az új lehetőségeket az irodai kényelem és produktivitás terén a "Cosy" Modern Lábtámasz segítségével, és fedezze fel a hatékony és egészséges munkavégzés új dimenzióját. Válassza az aktív és stílusos ülés élményét, és tegye az egészségét az első helyre!


 

Adatok
Cikkszám
C-labtamasz-sotetszurke
Modern lábtámasz paraméterei

Magasság: 14 cm
Szélesség: 40.5 cm
Mélység: 26 cm
Csúszásgátló felület

Lábtámasz előnyei

Az új generációs "Cosy" Modern Lábtámasz számos előnnyel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az egészségesebb és kényelmesebb munkakörnyezethez:

 1. Aktív ülés támogatása: A lábtámasz megfordított elhelyezése aktív ülést ösztönöz, ami segíti a lábak mozgását ülés közben. Ez javítja a vérkeringést és enyhíti a fáradtság érzetét.
 2. Merevség és diszkomfort csökkentése: Az ülőmunka során gyakran fellépő merevséget és kellemetlenségeket hatékonyan enyhíti. A lábat megmozgató funkcióval hozzájárul a kényelmes munkakörnyezethez.
 3. Ergonomikus kialakítás: A lábtámasz ergonomikus kialakítása elősegíti a helyes testtartást és csökkenti a hát- és derékfájdalmakat, ami hosszú távon jelentős kényelmet nyújt.
 4. Kényelmes magasságemelés: A lábat emelve a megfelelő magasságba, csökkenti a láb- és hátfájdalmakat, és enyhíti a fáradtság érzetét hosszantartó ülőmunka során.
 5. Személyre szabott komfort: A lábtámasz zoknival vagy mezítláb is használható, így mindenki a saját preferenciáinak megfelelően alakíthatja ki a komfortos ülési élményt.
 6. Stílus és sokoldalúság: A lábtámasz letisztult és modern megjelenése bármilyen környezetben jól mutat. A három elérhető színváltozat (fehér, szürke, fekete) lehetővé teszi, hogy az otthoni vagy irodai dekorhoz illeszkedjen.
 7. Univerzális alkalmazás: Az eszköz könnyedén beilleszthető bármilyen íróasztal alá, így otthoni vagy irodai munkakörnyezetben is ideális választás.
 8. Higiénikus és tiszta: A lábtámasz mosható huzata lehetővé teszi a könnyű tisztítást és friss tartást hosszabb távon is.
 9. Környezettudatos megközelítés: Az eszköz műanyagmentes csomagolása és a fenntartható tervezés tükrözi elkötelezettségünket a környezettudatosság iránt.

A "Cosy" Modern Lábtámasz az aktív és egészséges ülés élményét kínálja Önnek, miközben stílusos megjelenésével és ergonomikus funkcióival hozzájárul a hatékony és komfortos munkavégzéshez. Válassza az egészségét és kényelmét az első helyre, és élvezze az új dimenziót az irodai munkakörnyezetben a "Cosy" Modern Lábtámasz segítségével!

Kiegészítő termékek